Velkommen til Romjulscupen 2015

KIL/Hemne ønsker alle GOD JUL ..... og velkommen til : 

Romjulscupen 2015, i regi av KIL/Hemne arrangeres i god tradisjon i Hemnehallen 2. juledag (dvs. lørdag 26.desember), fra kl. 08.00 og til nærmere kl. 18.30. VELKOMMEN!

(UPDATED 12/21/2015 7:07:16 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

Bildene:  Hovedbilde :  Alle 22 "treknings-nisser", iført mer eller mindre kledelige nisseluer, etter trekningen av innledende puljer og kampoppsett for årets Romjulscup, - og som vi ser mer eller mindre fornøyd ....   Bilde til høyre : Mandarinskrellemester, for 2. året på rad; Brynjar V. Snekvik, med vandretrofeet i trygge hender.

Romjulscupen, som er julens vakreste fotballeventyr, arrangeres i år for 24. gang. Som vanlig er 2.juledag og Hemnehallen, tid og sted for denne fotballtrivelige sammenkomsten. Her møtes tippeligaspillere og breddefotballspillere (i dobbel betydning), unge og gamle, hunkjønn og hankjønn, aktive og mosjonister ...... i alle fasonger, til vennskapelig og trivelig fotballdyst, dagen lang.

Det er også med stor glede at vi melder om rekorddeltakelse med 28 lag, noe som viser at Romjulscupen er mer populær enn noen gang. Økningen i antall lag gjør at vi både må starte en time tidligere (kl. 08.00) og at kampene reduseres fra 10 til 9 minutter. Dette for at vi skal gjennomføre 57 kamper og komme i mål en gang mellom kl. 18.10 og 18.30 på ettermiddagen. Da skal forhåpentligvis glade og fornøyde vinnere i både A-, B- og C-sluttspill være kåret.

Nedenfor følger viktig informasjon om Romjulscupen :

INFO-brev

Arbeidsliste

Reglement

Kampoppsett

Da Romjulscupen er et stort dugnadsarrangement, hvor vi er avhengige av at alle gjør sin jobb, ber vi om at spesielt lagledere og også alle spillere forøvrig merker seg :

  • At alle lag (spesielt lagledere) merker seg sin dugnadsjobb iht. arbeidslista, og gjør denne med stor flid.
  • Oppmøte til rett tid til kamper (da det er et meget stramt kampoppsett) og til dugnadsjobbene.
  • At turneringsstarten i år er framskyndet til kl. 08.00!
  • At vi ALLE er dyktige med bruk av leggskinn og skjerper inn dette!
  • At vi alle er med og bidrar til å holde Hemnehallen (kjøkken, garderober, tribuner,vestibyle, toaletter og hall) mest mulig ryddig hele dagen!
  • At vi alle koser oss og har det kjempetrivelig!

KIL/Hemne og Romjulscupen ønsker alle ei riktig GOD JUL, og velkommen til Hemnehallen 2. juledag!