Tap 0-1 mot Kolstad i 3.div
Vårt A-lag herrer i 3.div tapte lørdag 21/5 med 0-1 borte mot Kolstad på Huseby kgb. Kampens eneste scoring kom på et godt skudd fra 20 meter etter 81 min.
(UPDATED 5/21/2016 8:38:16 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

Vi var innstilt på å reise oss etter det forsmedelige 0-4-tapet hjemme mot Orkla sist, da Kolstad sto på motsatt banehalvdel på Huseby lørdag 21/5 kl. 16:00. Og vi reiste oss bra, og gjennomførte en bra bortekamp, i en tett, tøff og spennende kamp, men endte desverre skuffende nok opp med tap 0-1 og 0 poeng.

Vi startet 1.omgang bra, og i en svak medvind hadde vi grepet om kampen og et overtak omgangen sett under ett. Selv om Kolstad kom til noen halvsjanser utover, hadde vi stort sett god kontroll defensivt. Framover var vi også kreative og sjanseskapende og noterte oss for flere gode sjanser. Nærmest var Hallvard K. Løseth da han ble spilt gjennom og fra 12-13 meter skjøt i tverrliggeren. Vi brukte begge kantene godt og kom som sagt til flere farligheter, dog uten uttelling, og dermed 0-0 til pause.

I 2.omgang var det mer jevnspilt, og kampen var åpen. Kolstad hadde nok ballen mest og et lite spillemessig overtak, mens vi kanskje var farligere de gangene vi kom. Kampens eneste scoring kom til Kolstad på et godt skudd fra ca 20 meter, nede i nærmeste hjørne, ca 10 minutter før kampslutt. Vi klarte å komme til et par farligheter på slutten, men uten uttelling. Dermed ble det seier 1-0 til Kolstad i en tett og jevn kamp. I sluttfasen av kampen ble det ett rødt kort til hvert av lagene. Selv om det ble tap tar vi med oss at kampen var et stort steg framover fra forrige helg. Guttene jobbet godt for hverandre og laget, og vi skapte nok sjanser til å ta med oss både ett og tre poeng.

KAMPFAKTA 3.div. avd. 10, herrer :

Kolstad - KIL/Hemne   1 - 0   (0-0)

Huseby kgb, lørdag 21/5-2016 kl. 16:00

  #   81.min   1-0  KOLSTAD

Målsjanser :     5   -   8

Cornere :     6   -   9

Gule kort :   Gard Killingberg og Mats Henriksen  +  5 til Kolstad.

Røde kort :   Brynjar V. Snekvik  +  1 til Kolstad (2 gule).

LAGET :   JørgenEnoksen - GardKillingberg, BjørnarSolberg (AndersSVolden fra 87.min), AndersSolem (LarsKWingan fra 75.min), MortenOhren - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær, MatsHenriksen - PålFSimonsen, HallvardKLøseth, HåkonAarvaag.   Ubenyttet :   AsbjørnØSolheim, ErlendSFagerhaug, PetterSødahl.

Neste MSA 3.div-kamp hjemme mot Stjørdals-Blink2, søndag 29/5 kl. 16:00.