Tap 1-2 mot Charlottenlund
Onsdag 15/6 tapte vårt A-lag herrer i 3.div. med 1-2 borte mot Charlottenlund. Ørjan Valstrand scoret KIL/Hemne sitt mål på slutten av kampen.
(UPDATED 6/15/2016 11:30:44 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde: Lagenes innmarsj før kampen.   Bildet til høyre: Vår målscorer Ørjan Valstrand.

Vårt A-lag herrer har slitt tungt en periode i 3.div. nå, etter en bra start på sesongen. Selv om vi hadde en fersk 3-poenger fra sist søndag som ballast inn mot kampen mot Charlottenlund, fortsatte "motbakke-perioden".

Vi åpnet kampen bra og hadde et brukbart grep om kampen de første 10-15 minuttene. Deretter jevnet det seg ut og resten av omgangen bølget litt frem og tilbake uten at noen av lagene hadde noe særlig overtak. Omgangens eneste mål kom på en slags "lang-lobb" fra vel 25 meter. Vi har laget godt på plass bak ball og ballfører, men Ch.lunds ballfører får god tid uten at vi er oppe og presser han. Han sender av gårde en "lang-lobb" og Jørgen keeper er naturlig nok ikke plassert på streken og får problemer da han skal rygge inn i målet og avverge. Han får en hånd på ballen, som havner i tverrliggeren og deretter havner både ball og Jørgen inne i målet. Vi har to gode scoringsmuligheter i omgangen. Den første da Håkon Aarvaag får heade fra to meter på bakstolpen etter corner, men ballen havner i nettveggen. Den andre etter godt spill oppover vår venstreside og Håkon Aarvaag slår et godt innlegg som Mats Henriksen fanger opp i området bakre, hantar seg god tid og avslutningen fra 8-9 meter går via en blokkerende Challa-forsvarer og utenfor.

2. omgang blir tilnærmet som 1.omgang, ganske jevnspilt, med spillet bølgende frem og tilbake, men uten altfor mange gode måltilbud til noen av lagene. Det åpner seg derimot på slutten av kampen. Først scorer Ch.lund på et kanonskudd fra 18-20 meter 2-3 minutter før slutt. Ballen legges ut og en Challa-spiller strekker vrista og prosjektilet går i mål via tverrliggeren, nesten helt oppe i krysset, - et praktmål. Så i det klokka runder 90 min reduserer vi til 1-2. En corner fra Mats Henriksen blir headet i mål av Ørjan Valstrand. Etter dette får vi etablert et godt trykk i overtiden, bl.a. med to cornere til og ikke minst et godt og hardt skudd fra 16 meter av Pål F. Simonsen, som keeper med nød og neppe får avverget. Hjemmelaget rir av stormen og vi taper 1-2.

Som tidligere beskrevet så sliter vi i motbakke for tiden, vi får ikke spillet til å flyte og vi har heller ikke hell og marginer med oss. Guttene skal ha honnør for at de prøver godt, kampen gjennom, men det er desverre til liten nytte når vi blir sittende igjen med 0 poeng, i en jevnspilt kamp.

KAMPFAKTA 3.div. avd. 10, herrer :

Charlottenlund - KIL/Hemne   2 - 1   (1-0)

Charlottenlund kgb, onsdag 15/6-2016 kl. 19:30.

  #   1-0   33.min   CH.LUND

  #   2-0   87.min   CH.LUND

  #   2-1   90.min   Ørjan Valstrand  (Mats Henriksen)

Målsjanser :     6   -   5,

Cornere :     4   -   11,

Gule kort :   Martin B. Fjeldvær og Jonas Meyer Nilssen, KIL/Hemne.

LAGET :   JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, AndersSolem, MortenOhren (PetterSødahl fra 81.min) - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær (ØrjanValstrand fra 67.min), MatsHenriksen - MartinSolem (PålFSimonsen fra 67.min), HallvardKLøseth, HåkonAarvaag.   Ubenyttede innbyttere: BjørnarSolberg, ErlendSFagerhaug, EspenSBjerknes.

Neste MSA 3.div-kamp hjemme mot Verdal, lørdag 18/6 kl. 16:00.