Sterk borteseier for 4.div-laget
Vårt 4.div-lag herrer vant søndag 25/9 med hele 6-3 (2-1), borte mot Tiller. Målscorere var Anders S. Volden 3, Pål F. Simonsen 2 og Magnus Hofset 1.
(UPDATED 9/26/2016 4:32:50 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde :  Foran ser vi Olè-Olè (ikke Alain Junior Ollè-Ollè på Frøya nei, dos veteranos : Olè Reksen og Olè Haugen,  videre ser vi bak f.v.: målscorerne Anders S. Volden, Pål F. Simonsen og Magnus Hofset.
Bildene til høyre, målscorerne :
Øverst : Tremålsscorer Anders Singsdal Volden.
Midten :  Tomålsscorer Pål Fredrik Simonsen.
Nederst :  Målscorer Magnus Hofset.
Bildet nedenunder i teksten:  En eks-keeper i sin beste alder, sto på Hemnehallen en søndag i september, og speidet etter et lag å spille på. Jaggu, kom det et lag som liketil også manglet keeper! Derfor gjorde Ole Reksen come-back i en alder av 53 år, og spilte solid og var med å sikret seieren. Han spilte sin siste offisielle A-kamp for KIL/Hemne i 1988, kan det bli flere ..............?

Imponerende og sporty gjort av 53-årige Ole Reksen å stille opp som keeper for vårt 4.div-lag når vi var i beita for keeper søndag. Og Ole som forøvrig trener bra og er i god fysisk form, men dog ikke har spilt fotball på en del år, gjorde en meget god jobb. Han pratet og dirigerte i god gammel stil og viste også at de gode keeperegenskapene fra 80-tallet ikke var glemt.

Første halvdel av 1.omgang var forholdsvis jevnspilt, men K/H-guttene festet etterhvert grepet om kampen med hurtig og teknisk godt pasningsspill. Det litt tyngre Tillerlaget fikk etterhvert store problemer med å henge med i svingene. Midtveis i omgangen scoret vi to kjappe mål mens Tiller reduserte til 2-1 etter vel halvtimen.
I 2. omgang fortsatte våre hurtige og tekniske spillere framover på banen å herje med Tillerforsvaret, og i løpet av omgangens første kvarter gikk vi fra 2-1 til 6-1, etter godt og sjanseskapende spill og mange fine mål. Tiller reduserte to ganger i siste del av omgangen og sluttresultatet ble dermed 6-3 til K/H-guttene etter en meget god kamp.

KAMPFAKTA 4.div herrer avd. 02 :

Tiller - KIL/Hemne2     3 - 6   (1-2)

TOBB Arena Sør kgb, Tonstad, søndag 25/9 kl. 18.00

  #  23.min  0-1  Pål F. Simonsen  (Martin B. Fjeldvær)
  #  24.min  0-2  Anders S. Volden  (Martin B. Fjeldvær)
  #  32.min  1-2  TILLER
  #  48.min  1-3  Magnus Hofset  (Sander V. Langø)
  #  52.min  1-4  Pål F. Simonsen  (straffe - P.F.Simonsen felt)
  #  54.min  1-5  Anders S. Volden  (Espen S. Bjerknes)
  #  60.min  1-6  Anders S. Volden  (Martin B. Fjeldvær)
  #  76.min  2-6  TILLER
  #  88.min  3-6  TILLER

Målsjanser :     5   -   16,
Cornere :     6   -   8,
Gule kort :  Sander V. Langø, K/H  +  ett til Tiller.

LAGET :
OleReksen!!!! - ErlendSFagerhaug, BjørnarSolberg, MortenKlungervik, EspenSBjerknes - MartinLKarlstrøm, MartinBFjeldvær, PålFSimonsen - AleksanderDVoldset, MagnusHofset, AndersSVolden.
Benyttede innbyttere :  Laurits Andersen (i 45min), SanderVLangø (i 45min), EirikFillingsnes (i 35min), OleHaugen (i 10min)  +  noen innbytter igjen fra start-11eren.

Neste MSB 4.div-kamp hjemme mot Hitra, mandag 3/10 kl. 19.30