Huff, - pinlig og flaut!
I går fredag 28/8 tapte KIL/Hemne sitt A-lag hele 1-6 (0-2) hjemme for Orkla, i 3.div. herrer. Morten Blakstad scoret K/Hs mål.
(UPDATED 8/29/2015 11:41:22 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

Bildene til høyre:  Øverst: Jørgen Enoksen, vår bestemann igår, tross 6 baklengs.  Nederst:  Morten Blakstad, vår målscorer igår, men scorer også symptomatisk nok "i motbakken", selvmål. 

Vårt A-lag herrer er inne i ei skikkelig blindgate for tiden. De tre siste kampene har endt med tapsrekken; 0-3, 2-5 og 1-6. Og vi kan desverre ikke skylde på uflaks. Vi er for tiden meget svake, vi henger ikke sammen som lag og prestasjonene er for dårlige. Det meste sitter nok i hodet, vi mangler moral og evner ikke å "stå opp" og "ta tak" når det butter imot. For å prøve å snu dette må vi jobbe hardt SAMMEN, og være enda mer opptatt av å stå sammen, og jobbe for hverandre og laget.

I gårsdagens kamp er vi bra med i kampen de 15-20 første minuttene. Så får vi 0-1 imot, og da "bukker vi under" som lag, gradvis mer og mer utover omgangen. Enkle ballmist på egen halvdel og dårlige klareringer defensivt. Og lite initiativ og bevegelse, samt mye ballfeil offensivt. Orkla blomstrer opp og vinner de fleste dueller og andreballer, mens vi blir slitende tungt etter. Orkla øker til 2-0 på et selvmål vel 5 minutter før pause.

2.omgang starter som første sluttet, gjestene er mye mer på hugget, flytter beina raskere, både med og uten ball. De øker til 3-0 på en heading på corner etter ca kvarteret. Knapt midtveis i omgangen reduserer vi til 1-3, da Morten Blakstad header inn en corner fra Mats Henriksen. Dette gir oss litt mot og ny inspirasjon, og vi har en bra periode hvor vi skaper et par brukbare sjanser. Men i stedet for at vi klarer å komme inn i kampen, så scorer Orkla til 4-1, vel 10 minutter før slutt, på nok en heading på corner. Lufta går helt ut av oss og Orkla scorer enda to mål til på slutten. 5-1 på et gnistrende langskudd i krysset og 6-1 nok en gang på corner.

Orkla fremstår som et klart bedre lag enn oss, noe som sluttsifrene 1-6 viser i klartekst. KIL/Hemne gratulerer Orkla med seieren, og ønsker de lykke til videre i kampen om opprykk!

Til vårt publikum og støttespillere for øvrig kan vi i A-lags-gruppa bare si unnskyld! Dette var pinlig og flaut på hjemmebane.

KAMPFAKTA 3.div. avd. 09, herrer :

Hemne Sparebank Arena, fredag 28/8-2015 kl. 19.30.

KIL/Hemne - Orkla   1 - 6   (0-2)

  #  21.min   0-1   ORKLA

  #  38.min   0-2   ORKLA

  #  60.min   0-3   ORKLA

  #  65.min   1-3   Morten Blakstad  (Mats Henriksen)

  #  79.min   1-4   ORKLA

  #  85.min   1-5   ORKLA

  #  90.min   1-6   ORKLA

Målsjanser :     3   -   15

Cornere :     6   -   9

Gule kort :  Hallvard K. Løseth og Jonas Meyer Nilssen, KIL/Hemne, samt 1 til Orkla.

LAGET :   Jørgen Enoksen - Gard Killingberg - Jonas Meyer Nilssen - Anders Solem - Lars K. Wingan (Martin L. Karlstrøm fra 80.min) - Mats Henriksen - Morten Blakstad - Martin B. Fjeldvær (Rune Klungervik fra 61.min) - Martin Solem - Hallvard K. Løseth - Håkon Aarvaag (Pål F. Simonsen fra 54.min).   Ubenyttede innbyttere:  Asbjørn Ø. Solheim, Erlend S. Fagerhaug, Johan Rennemo, Morten Klungervik.

Neste MSA 3.div.kamp borte mot Faaberg, søndag 6.sept. kl. 15.00.