Seier 3-1 borte for A-laget
Vårt herrer 3.div.lag vant lørdag 23/4 med solide 3-1 (2-0) borte mot Rørvik. Mats Henriksen, Hallvard K. Løseth og Rune Klungervik scoret målene.
(UPDATED 4/25/2016 8:57:25 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde:  Glade målscorere etter kampen.   Bildene til høyre:  Øverst: Mats Henriksen, 1-0 på et teknisk godt utført venstrebeinsskudd.  Midten: Hallvard K. Løseth, frampå og puttet 2-0 fra kort hold.  Nederst: Rune Klungervik, fastsatte sluttresultatet til 3-1 på overtid.   BILDENE NEDERST:  1) Mat før kampen.  2) Oppvarming.  3) Presentasjon av lagene før kampstart. 

Årets lengste tur til bortekamp, Rørvik i Nord-Trøndelag. Avreise kl 06:30, hjemkomst kl 02:20, nærmere 90 mil i buss tur/retur. Derfor var det utrolig godt å kunne ta med seg tre poeng i bagasjen hjem denne dagen.

Rørvik hadde tapt sine to første kamper knepent, og der oppe visste vi at vi gikk til en vanskelig bortekamp. Nok en gang sliter vi med å komme godt igang i kampen. Allrede før 5 minutter er passert må Jørgen Enoksen trekke fram sitt ypperste for å avverge scoring imot. Jørgen redder mesterlig et skudd fra 6-7 meter, - klasseredning! Før kvarteret er passert har Rørvik vært på ytterligere 2 farlige visitter, men heldigvis uten uttelling. Så etter vel kvarteret er vi inne i deres 16-meter, og returballen (eller nedfallsfrukten om man vil) havner ned hos Mats Henriksen på 12-13 meter, som på teknisk godt vis skyter ballen på halvspretten ned i langhjørnet, med venstrefoten. Utover i omgangen tar vi mer tak i kampen og får bedre grep om sakene. Likevel er Rørvik også godt med, og en bevegelig spiss og to gode vinger volder oss en del problemer. Knappe 10 minutter før pause øker vi til 2-0, ved Hallvard K. Løseth, som viderebefordrer ballen over streken fra kort hold, etter godt forarbeid og avslutning av Håkon Aarvaag. Vi går til pause med ledelsen 2-0, noe heldig, selv om vi hadde et par store målsjanser til, og i og med at Rørvik også hadde sine store sjanser.

I 2.omgang har vi bedre kontroll og skaper 2-3 store sjanser uten å klare å punktere kampen. Rørvik har også et par gode skudd fra 16 meter, det første fister Jørgen Enoksen over, mens det andre smeller i tverrliggeren over han. Ca. kvarteret før slutt blir det ny spenning inn i kampen. Rørvik får straffespark etter en handssituasjon etter litt klabb og babb i feltet. Straffen settes i mål og stillingen er 1-2. Våre gutter viser styrke det siste kvarteret da vi kontrollerer kampen godt og Rørvik klarer ikke å utnytte reduseringen til å ryste oss med en sluttspurt. På overtid på en kontring løper Rune Klungervik igjennom og alene med keeper setter han ballen i mål. En utrolig viktig og befriende scoring som gir oss tre nye poeng.

Selv om Rørvik er godt med i kampen og har en del store sjanser, gjennomfører vi tross alt en solid kamp og tar med oss tre viktige poeng i en vanskelig bortekamp.

KAMPFAKTA  3.div. avd. 10, herrer :

Rørvik - KIL/Hemne   1 - 3   (0-2)

Rørvik kunstgress, lørdag 23/4-2016 kl. 16:00.

  #   16.min   0-1   Mats Henriksen  (returball/nedfallsfrukt)

  #   37.min   0-2   Hallvard K. Løseth  (Håkon Aarvaag)

  #   75.min   1-2   RØRVIK  (straffespark)

  #   90.min   1-3   Rune Klungervik  (JonasMeyerNilssen)

Målsjanser :     7   -   11

Cornere :     5   -   6

Ingen kort i kampen.

LAGET :    JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, AndersSolem, MortenOhren (ErlendSFagerhaug fra 90.min) - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær, MatsHenriksen (MartinLKarlstrøm fra 90.min) - MartinSolem (RuneKlungervik fra 47.min), HallvardKLøseth (LarsKWingan fra 82.min), HåkonAarvaag (BjørnarSolberg fra 89.min).

Neste MSA 3.div-kamp hjemme mot Ranheim2, mandag 2.mai kl 19:00.

Neste MSB 4.div-kamp hjemme mot Kvik, fredag 29.april kl 19:30.