Endelig seier for A-laget igjen
KIL/Hemne sitt A-lag herrer vant søndag 12/6 med 2-0 (0-0) hjemme mot Byåsen2. Hallvard K. Løseth og Mats Henriksen scoret målene.
(UPDATED 6/13/2016 7:00:49 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde: Innmarsjen til kampen.  På bildene til høyre ser vi målscorerne Hallvard K. Løseth og Mats Henriksen.  Nederst i reportasjen ser vi "FairPlay-hilsen" før kampen.

Etter fire strake tap for A-laget vårt i 3.divisjon, ble det søndag 12/6 en etterlengtet seier med 2-0 hjemme mot Byåsen2. Det er ikke å underslå at vi har slitt en god del i det siste. Vi har sluppet inn for mange enkle mål og samtidig hatt problemer med å score. Dette er ingen god kombinasjon i fotball og har altså gitt lite poeng. Det ble ingen stor spillemessig kamp på Hemne Sparebank Arena søndag heller, det ble mer en sliteseier. Men det viktigste var at det ble seier og 3 poeng.

Vi kom bra igang i 1.omgang og hadde taket på kampen de første 15-20 minuttene. Med høyt press og bra aggressivitet tilrev vi oss initiativet i kampen. Et par brukbare avslutninger kom vi også til, uten uttelling. Midtveis i omgangen og utover mistet vi litt aggressivitet, ble liggende lenger tilbake på banen og Byåsen kom mer med i kampen, og spesielt på vår venstreside skapte de problemer for oss. På slutten av omgangen tok vi over igjen og kjørte kampen ¨de siste 6-7 minuttene. Totalt sett en positiv omgang av oss, hvor vi var fokuserte og jobbet bra. Men altså 0-0 i målprotokollen etter en omgang med få store og klare målsjanser.

2.omgang startet som første, med KIL/Hemne som det førende laget, uten at det verken ble det store spillet eller de klare sjansene i innledningen. Det var derfor en lettelse da vi tok ledelsen 1-0 etter 58 min. Martin Solem, som nettopp hadde entret banen etter et lengre skadeopphold førte opp på høyresiden og slo et innlegg, som ble klarert av en Byåsen-forsvarer, men kun ut til Hallvard K. Løseth. Han la ned ballen og med et rent treff med høyrefoten fra 18 meter føyk ballen inn nede i det høyre hjørnet. Vi hadde stort sett god kontroll utover i 2.omgangen, men ble liggende litt langt bakpå i en periode mot slutten. På slutten av kampen ble Byåsens keeper utvist da han stoppet Hallvard K. Løseth på ulovlig vis like utenfor 16-meteren. Like etterpå fastsatte Mats Henriksen sluttresultatet til 2-0 da han dro seg til høyre og satte ballen tilbake nede i venstre hjørne, fra 14 meter.

Som sagt ingen stor spillemessig kamp, men tre poeng var utrolig godt og gledet stort. Honnør til guttene for jevnt over god innsats og vilje. Ny kamp kommer allerede onsdag da Charlottenlund venter på bortebane.

KAMPFAKTA 3.div avd. 10, herrer :

KIL/Hemne - ByåsenTF 2   2 - 0   (0-0)

Hemne Sparebank Arena, søndag 12/6-2016 kl. 16:00.

  #   58.min   1-0   Hallvard K. Løseth

  #   90.min   2-0   Mats Henriksen  (Lars K. Wingan)

Målsjanser :     8   -   3

Cornere :     3   -   2

Gule kort :  Ørjan Valstrand og Jonas Meyer Nilssen.

Rødt kort :  Ett til Byåsen2.

LAGET :   JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, AndersSolem, MortenOhren (BjørnarSolberg fra 91.min) - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær (ØrjanValstrand fra 69.min), MatsHenriksen - PålFSimonsen (MartinSolem fra 57.min), HallvardKLøseth (LarsKWingan fra 88.min), HåkonAarvaag.  Ubenyttet:  AsbjørnØSolheim, ErlendSFagerhaug, PetterSødahl.

Neste MSA 3.div-kamp borte mot Ch.lund, onsdag 15/6 kl 19:30.

Neste MSB 4.div-kamp hjemme mot Nardo2, mandag 13/6 kl 19:30.