Endelig en solid hjemmekamp igjen!
KIL/Hemne sitt A-lag herrer i 3.div vant lørdag 18/6 med hele 6-1 (2-1) hjemme mot Verdal. 5 forskjellige målscorere + ett selvmål sikret seieren i en solid gjennomført kamp.
(UPDATED 6/18/2016 7:03:20 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde:  Målscorerne f.v.: PålFSimonsen, BrynjarVSnekvik, MatsHenriksen, HåkonAarvaag og HallvardKLøseth.   Bildene til høyre: Øverst: BrynjarVSnekvik; scorer det første og målgivende på det andre.   Midten: MatsHenriksen; målgivende på det første og scorer det andre.   Nederst: ØrjanValstrand; tilbake på banen og spiller hele kampen!!!   Bildene nedenfor artikkelen:  1) Innmarsjen til kampen,   2) Presentasjon av de to lagene,   3) Filmatograf Øyvind Schei i luftig posisjon.

Etter en god start på sesongen med 4 seire på de fem første, har det nå buttet skikkelig med kun en seier på de seks siste. Derfor var det utrolig godt å gjennomføre en solid hjemmekamp igjen, og ikke minst få en fin seier og ta 3 poeng. Vi beviser for oss selv at vi er et brukbart lag og habile fotballspillere. Så er det å ta med seg det positive fra denne kampen og mobilisere for fullt inn mot neste kamp.

Vi startet kampen friskt og fikk tidlig uttelling med 2-0 allerede etter 5 minutter og 11 sekunder. Brynjar Snekvik scorer til 1-0 med et skudd fra ca 10 meter, via keeper og i mål, etter forarbeid og en pasning ut i feltet fra Mats Henriksen. På 2-0 var rollene byttet om og Mats Henriksen scorer på et fint skudd fra 18 meter, via stanga, etter pasning fra Brynjar Snekvik. Verdal reduserer til 1-2 etter 13 minutter på en corner ut i returrommet og skudd i mål fra 25 meter. Et kvarters tid midtveis i 1.omgang blir vi kjørt av et friskt Verdalslag, som har 3-4 gode muligheter til å utligne. I denne perioden er vi litt heldige som klarer å ri av stormen. På slutten av omgangen tar vi over initiativet i kampen igjen og skaper 2-3 gode målsjanser. Men lagene går til pause med 2-1 til hjemmelaget, etter en sjanserik og fartsfyllt 1.omgang.

Selv om Verdal også har et par bra målsjanser i løpet av 2.omgang, så er det KIL/Hemne-guttene som har et markant overtak omgangen gjennom. Vi vinner ballen ofte inne på Verdals halvdel, og i lange perioder er det både bra balltempo og god bevegelse. Men den forløsende 3-1-scoringen lar vente på seg ....... Ikke før i det 79. minutt punkteres kampen, da endelig Hallvard K. Løseth scorer alene med keeper, etter å ha vunnet en duell med Verdals midtstopper. Ørjan Valstrand får kreditert målgivende pasning på sin lange avklaringsball fra vårt forsvar. Så får vi den berømte ketchup-effekten, tre nye scoringer puttes på i løpet av de siste 10 minuttene. Først er det innbytternes scoring da innbytter Rune Klungervik spilles fram på høyresiden og slår et hardt innlegg foran mål. Innbytter Pål F. Simonsen skjærer inn fra motsatt kant og setter ballen kontant i mål fra 5 meter, ved førstestolpen. Så blir Petter Sødahl klippet ned innenfor 16-meteren og Håkon Aarvaag setter 11-meteren sikkert i nota. Kampens siste scoring kommer på et kontant selvmål fra 6-7 meter, etter et hardt innlegg fra innbytter Erlend S. Fagerhaug.

KAMPFAKTA  3.div avd. 10, herrer :

KIL/Hemne - Verdal     6 - 1   (2-1)

Hemne Sparebank Arena, lørdag 18/6-2016 kl. 16:00

  #     3.min   1-0   BrynjarVSnekvik  (MatsHenriksen)

  #     5.min   2-0   MatsHenriksen  (BrynjarVSnekvik)

  #   13.min   2-1   VERDAL

  #   79.min   3-1   HallvardKLøseth  (ØrjanValstrand)

  #   83.min   4-1   PålFSimonsen  (RuneKlungervik)

  #   89.min   5-1   Håkon Aarvaag - straffe  (PetterSødahl felt)

  #   91.min   6-1   Selvmål  (ErlendSFagerhaug)

Målsjanser :     15   -   7

Cornere :     4   -   2

Gule kort :   To til Verdal

LAGET :   JørgenEnoksen - GardKillingberg, ØrjanValstrand, AndersSolem, MortenOhren (BjørnarSolberg fra 87.min) - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær (PetterSødahl fra 77.min), MatsHenriksen - MartinSolem (PålFSimonsen fra 75.min), HallvardKLøseth (RuneKlungervik fra 81.min), HåkonAarvaag (ErlendSFagerhaug fra 89.min).   Ubenyttet:  AsbjørnØSolheim og AndersSVolden.

Neste MSA 3.div-kamp borte mot Namsos, søndag 26/6 kl. 16:00.

Neste MSB 4.div-kamp hjemme mot Gimse imorgen søndag 19/6 kl. 15:00.