Viktig 3-poenger i sjansebonanza!
KIL/Hemne sitt A-lag herrer vant lørdag 13/8 med 4-3 (1-1), hjemme mot langveisfarende Rørvik. Målene ble scoret av Brynjar V. Snekvik 2, Hallvard K.Løseth 1 og Mats Henriksen 1.
(UPDATED 8/13/2016 8:33:27 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde :  Våre målscorere f.v. Brynjar V. Snekvik, Hallvard K. Løseth og Mats Henriksen.
Øverst til høyre :  Tomålsscorer Brynjar V. Snekvik.
Midten tilhøyre :  Hallvard K. Løseth, lager 2-1 tidlig i 2.omg.
Nederst til høyre :  Mats Henriksen, scorer vårt 4. mål.

En bra avslutning på vårsesongen, god start på høstsesongen med borteseier over NTNUI, skulle følges opp med høstens første hjemmekamp. Langveisfarende gjester fra Rørvik var det som møtte oss på motsatt banehalvdel, plassert på bunnen av tabellen, men inspirert av en sterk seier mot Verdal sist.

Gjestene fra Rørvik tok ledelsen allerede i det 3. spilleminutt, da de overrumplet oss med et hurtig frispark, med et etterfølgende buet "innlegg" som endte i mål ved bakstolpen. Etter litt irritasjon over den trasige åpningen og litt rotete spill, fikk vi summet oss og guttene presterer mye god fotball den neste halvtimen. Vi holder godt tempo i pasningsspillet, og vi varierer godt med bruk av begge sidene og ved god involvering av midtbanen mer sentralt. Vi ruller opp mange gode angrep og en rekke store sjanser. Uttellingen lar vente på seg, men etter vel halvtimen er det Brynjar V. Snekvik som utligner til 1-1 med et venstrebeinsskudd fra 8-9 meter, etter forarbeid på høyrekanten av Gard Killingberg. Etter utligningen faller vi litt i tempo og presisjon og Rørvik kommer mer inn i kampen. Lagene går til pause på stillingen 1-1.

2. omgang starter bra og etter ti minutter har vi skaffet oss en 3-1-ledelse. Først vender Hallvard K. Løseth opp på 18 meter og skyter hardt nede i keepers venstre hjørne, etter pasning fra Mats Henriksen. Deretter er Brynjar V. Snekvik frampå igjen og scorer fra ca 14 meters hold, etter godt forarbeid av Gard Killingberg. Men bare vel femminuttet senere er det på ny spenning i kampen da gjestene reduserer til 2-3. Jonas Meyer Nilssen får ei tå på et Rørvik-skudd, ballen endrer retning og utmanøvrerer Jørgen Enoksen. K/H-guttene kjører nå på og skaper en rekke store sjanser og skulle nok ha punktert kampen fullstendig i denne perioden, men det blir med en scoring og 4-2 da Mats Henriksen kaldt setter ballen i mål med venstra fra 7-8 meter, etter godt forarbeid av Hallvard K. Løseth og Lars K. Wingan. Ingen flere hjemmescoringer utover omgangen altså, til tross for en rekke feite måltilbud. Gjestene får i stedet en noe enkel og unødig redusering til 3-4 på overtid.

Man kan trygt si "de forspilte sjansers kamp", da vi sjelden produserer så mye store målsjanser i en kamp. Selv om vi ikke er fornøyd med uttellingen ender vi opp med fire scoringer, men vi får også tre baklengs, noe som må bedres i de neste kampene når motstanden sannsynligvis blir skarpere.

KAMPFAKTA 3.div. avd.10 herrer :

KIL/Hemne - Rørvik   4 - 3   (1-1),

Hemne Sparebank Arena, lørdag 13/8-2016, kl. 16:00.

  #    3.min  0-1  RØRVIK
  #  31.min  1-1  Brynjar V. Snekvik  (Gard Killingberg)
  #  47.min  2-1  Hallvard K. Løseth  (Mats Henriksen)
  #  55.min  3-1  Brynjar V. Snekvik  (Gard Killingberg)
  #  62.min  3-2  RØRVIK / selvmål
  #  71.min  4-2  Mats Henriksen  (Hallvard K. Løseth)
  #  92.min  4-3  RØRVIK

Målsjanser :     22   -   6
Cornere :     7   -   0
Rødt kort :  Rørvik-spiller i 74.min
Gule kort :  Anders Solem og Brynjar V. Snekvik

LAGET :
JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, AndersSolem, MortenOhren (BjørnarSolberg fra 87.min) - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær (LarsKWingan fra 69.min), MatsHenriksen (ErlendSFagerhaug fra 90.min) - MartinSolem (RuneKlungervik fra 80.min), HallvardKLøseth (FredrikDSødahl fra 89.min), HåkonAarvaag.
Ubenyttet :  AsbjørnØSolheim.

Neste MSA 3.div-kamp borte mot Ranheim2, mandag 22/8 kl 19:30.

Neste MSB 4.div-kamp borte mot Frøya, søndag 14/8 kl 15:00.