Viktig seier for A-laget
Fredag kveld i flomlys og klart høstvær tok vårt A-lag herrer i 3.div en meget viktig seier da Charlottenlund ble slått 1-0 på Hemne Sparebank Arena. Brynjar V. Snekvik scoret kampens eneste mål.
(UPDATED 10/10/2016 7:39:07 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde:  Fra lagenes innmarsj før kampen.
Bildet til høyre: Matchvinner Brynjar V. Snekvik.

Flott ramme rundt kampen fredag kveld, og ikke minst stor spenning i den jevne kampen om å bli værende i neste års spissede 3.divisjon. Og begge kveldens lag, KIL/Hemne og Charlottenlund, med 40 poeng før kampen.

KIL/Hemne-karene tok en meget viktig seier og 3 særs viktige poeng da 1-0-seieren var et faktum. Med denne seieren bedret KIL/Hemne sin posisjon på tabellen i forhold til å bli nr. 4 eller 5, som gir rett til å bli i neste års 3.div. Men ingenting er avgjort ennå to kamper før slutt. Til helga venter en meget vanskelig bortekamp mot Verdal, før vi avslutter med Namsos hjemme.

1.omgang fredag kveld ble en heller tam affære, det var forholdsvis jevnt spillemessig, men der gjestene hadde de klart farligste sjansene, blant annet ett skudd i stanga, ett i tverrliggeren og ett som sneiet tverrliggeren. Hjemmelaget sleit med å få særlig god flyt i spillet, altfor stor upresishet med ballen får ta det meste av skylda her. Men ingen mål og dermed 0-0 til pause.

I 2.omgang begynte etterhvert ting å fungere bedre for hjemmelaget. Bedre bevegelser, mer presist pasningsspill og litt mere fart i føttene. Gjestene sleit etter hvert med å henge med og ble løpende mye imellom. Hjemmelaget produserte også gode målsjanser etterhvert. Men den forløsende scoringen lot vente på seg og ikke før vel 10 minutter før slutt kom den. Et oppspill opp mot Hallvard K. Løseth ble brystet ned og tilbake til Brynjar Snekvik. Han tok med seg ballen litt til høyre før han satte skuddet ned i keepers lengste hjørne, fra 17-18 meter. Charlottenlund var slitne og hadde ikke så mye å by på på slutten og for hjemmelaget handlet det meste om å kontrollere og forsvare ledelsen til slutt.

KAMPFAKTA 3.div avd. 10, herrer :

KIL/Hemne - Charlottenlund     1 - 0   (0-0)

Hemne Sparebank Arena, fredag 7/10-2016 kl. 19.30

  #   78.min   1-0   Brynjar V. Snekvik  (Hallvard K. Løseth)

Målsjanser :     6   -   4
Cornere :     5   -   3
Gule kort :  Mats Henriksen, Anders Solem, Ørjan Valstrand, KIL/Hemne  +  ett til Ch.lund.

LAGET :
JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, AndersSolem, MortenOhren - BrynjarVSnekvik, ØrjanValstrand, MatsHenriksen (MartinBFjeldvær fra 80.min) - MartinSolem (RuneKlungervik fra 78.min), HallvardKLøseth (PetterSødahl fra 92.min), Pål F. Simonsen (BjørnarSolberg fra 88.min).
Ubenyttede innbyttere :  AmundBjørkøyli, ErlendSFagerhaug, AndersSVolden.

Neste MSA 3.div-kamp borte mot Verdal, lørdag 15/10 kl. 16.00.

Neste MSB 4.div-kamp borte mot Nardo2, mandag 10/10 kl. 19.30.