Takk for i år! og litt info
Her er en liten oppsummering fra "fergemøte" vi hadde på vei hjem fra Træff-cup. + litt til.
(UPDATED 12/5/2013 6:41:44 PM)

Per Erik Bjerksæter
Aller først - på vegne av trenerne i 2013 - Takk for den fine gaven vi fikk!. Smart at den ble utlevert så seint, hvis ikke kunne vi ha opplevd OlavM med stillongs på scenen på jubileumsfesten.

Vi ble på "fergemøte" enige om å la fotballskoene hvile til over nyttår. Det tror vi gjør godt både for trenere og spillere. Da kommer forhåpentligvis de fleste (les:alle) tilbake med lada batteri og mye motivasjon til ny sesong. Planen er at vi starter det hele med den etter hvert tradisjonsrike kalendercupen. 4 eller 5.januar er mulige datoer, men dette er ikke endelig avklart. Så starter vi umiddelbart opp med treninger påfølgende uke, ispedd noen treningshelger gjennom vinteren som tidligere år. 

Vi er allerede påmeldt Gauldalscup 8.-9.februar for Damer senior, og vurderer også sterkt Vinter Cup (Futsal) i Orklahallen 25.-26.januar (dame- og juniorklasse). Vi fikk mange tilbakemeldinger via evalueringsskjema om at dere ønsker mer innendørs fotball og gjerne cuper. 

Som vi fortalte på møte så ønsker vi så snart som mulig tilbakemeldinger i forhold til helger hvor det ikke passer med samlinger, dette gjør planleggingen enklere. Alle treninger og cuper/arrangement vil bli lagt ut på Google kalender som finnes på vår hjemmeside (her og her).

I forbindelse med Kalendercup så vil det også bli forsøkt avholdt et spillermøte. Her vil det bli fokus på treningsopplegg for vinteren, mulig treningsleir og lojalitetsavtale. Lojalitetsavtalen har vi snakket om tidligere (på møte før siste seriekamp mot Selbu). Den vil legge premisser for det vi ønsker av dere spillerne både i forhold til treningsoppmøte, dugnadsinnsats etc, og samtidig hva dere kan forvente tilbake fra lagets støtteapparat. Dette tror vi blir en veldig bra ting.

Hvis det er noe dere lurer på fremover, så er det bare å ta kontakt. Enten via Facebook (hvis det tåler offentligheten :) Hvis ikke så kan dere nå oss på mobil (Pekka: 9844 3301) (Jonna: 9711 5920)

God jul!!