Støtteapparatet rundt damelaget
Hovedtrenerne Per Erik Bjerksæter og Rune Bakken fortsetter som trenere for damelaget inn mot 1.divisjonssesongen. Med seg i trenerkorpset får de også Kurt Hundsnes og Elias Koppen.
(UPDATED 12/21/2016 4:23:29 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde:  Hovedtrenerne for damelaget; Per Erik Bjerksæter og Rune Bakken, ønskes hjertelig lykke til i neste års 1.divisjon.
Øverst til høyre:  Kurt Hundsnes.
Nederst til høyre:  Elias Koppen.

Det har vært klart en stund at Rune Bakken og Per Erik Bjerksæter fortsetter som hovedtrenere for damelaget, inn mot den spennende 2017-sesongen i 1.divisjon. KIL/Hemne er glade for at Rune og Per Erik fortsetter og ønsker de lykke til med forberedelsene og sesongen!

Kurt Hundsnes kommer ny inn som assistenttrener, og vil spesielt bidra på Øra-treningene. Kurt var i yngre dager en meget god keeper på A-laget. Han har videre vært trener både for A-laget damer og A-laget herrer. Han har videre hatt ansvar for toppidrett ved Hemne videregående skole.

Elias Koppen er også ny, og er engasjert som keepertrener. Elias kommer fra Ålesund og studerer medisin ved NTNU i Trondheim. Han har egen keeperkarriere fra Skarbøvik og Ny-Krohnborg (Bergen). Han har vært keepertrener og en del av trenerapparatet for Nidelv damer, samt at han er trener for BDO/Trøndelag Fotballkrets.

Det er i skrivende stund ikke avklart om og ev. hvor mye Jon-Arne Haugen Tøndel og Roger Sandven er med neste sesong.
Det øvrige støtteapparatet med Egon Ringseth, Astrid Hofset Nilssen, Ingrid Hoftun, Jon Olav Heimsbakk og Hermann Breivik kjører på videre, i tillegg kommer Ronny Jenssen inn, med spesielt ansvar for tilrettelegging av reiser og bortekamper.

Trener- og støttapparatet forøvrig vil ha ansvar både for KSA i 1.divisjon og KSB i 3.divisjon.

KIL/Hemne ønsker damelagene lykke til framover!

Terminlisteforslaget for 1.divisjon kom også idag onsdag 21/12. Dette viser at KIL/Hemne åpner hjemme mot Fløya fra Tromsø, mandag 17. april (2.påskedag). Videre blir det hjemmekamp mot Kongsvinger under fotballskolehelga.
Se terminlisteforslaget :
https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2016/spilleplan-1.divisjon-kvinner-2017/