11 av 11
Damelaget leverte blanda drops mot Markabygda, men vinner likevel komfortabelt 8-1, og noterte seg dermed for den ellevte strake seieren i år.
(OPPDATERT 9/5/2015 4:51:09 PM)

Per Erik Bjerksæter

Bildene:
Øverst: Marielle, bekrefter sitt rykte som notorisk måscorer.
Midten: Ina, Ålenjenta gjør en god debut på vårt damelag.
Nederst: Lovise, endelig tilbake etter langt skadeopphold.

Markabygda ga oss god motstand i vårkampen, og det er fremdeles den kampen hvor vi har vært nærmest poengtap denne sesongen. I går kveld var det derimot stor forskjell på lagene. Vi har ballen stort sett hele kampen, og vi noterer ingen målsjanser til bortelaget før et skikkelig lumpetreff fra 20 meter går i mål rett før slutt.

For vår del så ble det to helt forskjellige omganger i denne kampen. I første omgang klarte vi ikke å spille oss til like mange sjanser som vanlig, vi var veldig unøyaktige i vårt pasningsspill. Det positive var effektiviteten i denne omgangen hvor vi scorer fem mål på seks målsjanser. Vi skaper også kun en corner i første omgang.

I andre omgang legger vi om til 4-3-3, og dette kombinert med at vi blir mer presis i pasningsspillet fører til at vi skaper flere sjanser enn vi noen gang har gjort tidligere i løpet av en omgang. Vi kommer rundt på begge sidene ofte og får slått gode innlegg foran Markabygdas mål, vi er også gode til å tre ballen gjennom i midten til spillere på løp. Men i motsetning til første omgang så er vi ineffektive og scorer «kun» tre mål på tjue store målsjanser.

Oppsummert så må vi selvfølgelig være veldig godt fornøyd. Vi stiller med makstropp til denne kampen (18 spillere), og nok en gang viser vi stor bredde og at trenerne nå har et gedigent luksusproblem når laget skal tas ut. Vi er i høst også blitt kraftig forsterket. I dag fikk Lovise Berg noen minutter, og er endelig tilbake igjen etter langt skadeavbrekk (korsbånd), Ina Vårhus har kommet fra Ålen og er en veldig spennende spiller med gode ferdigheter som vil tilføre oss mye. I tillegg er Maren Ormset og Line Ræder tilbake etter å ha vært borte i vårsesongen, og begge leverer allerede på nivået de har gjort tidligere. Med andre ord står vi sterkt rustet for opprykk til 2.divisjon, som nå er et prosjekt som kun mangler to strek under for å være gjennomført.

 

Dagens plusser:
+ Vi holder «trykket» oppe selv om ting går på skinner
++ Vi viser stor bredde uten svake punkter
+++ Comeback etter skade fra Lovise

Dagens minuser:
-

 

Kampfakta:
Damer 3.divisjon Hemne Sparebank Arena, 4.9.2015 kl.1930KIL/Hemne - Markabygda 8-1 (5-0)

Mål:
1-0 10.min Marielle
2-0 18.min Marielle
3-0 21.min Hilde
4-0 40.min Marielle
5-0 45.min MarenS
6-0 66.min Marielle
7-0 68.min Sara
8-0 84.min Berit
8-1 89.min Markabygda

Målsjanser: 26-1
Cornere: 11-0

Vårt lag: Cecilie Lervik - Ann Silje Sættem, Hilde Rosøy, Emilie Ringseth, Kristin Polden- Solfrid V Hofset, Maren V Snekvik, Amalie Hoftun Bjerksæter, Anna Snekvik - Marielle Meyer, Sara Hoftun Bjerksæter

Innbyttere: Ina Vårhus, Maren Ormset, Line Ræder, Ane Skjølberg, Berit Vassli, Lovise Berg, Kristine Stallvik

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin