Juniorjentene med storseier borte mot Verdal
Vårt J19-lag har hatt en god sesong og ser nå muligheten for å ta kretsmesterskapet. Onsdag ble Verdal bokstavelig talt et nummer for små for våre jenter
(OPPDATERT 9/18/2015 7:22:32 PM)

Per Erik Bjerksæter

Bildene:
Øverst: Lovise, scorer hattrick og er for fullt tilbake etter korsbåndsskade.
Midten: Tora, spiller en meget god kamp på uvant høyre back posisjon 
Nederst: Eirin, scorer ett mål og viser at hun har tatt store steg denne sesongen.

Høstsesongen åpnet med en seier og ett tap for J19. Hjemme mot Byåsen var det ingen tvil, og vi vant komfortabelt 5-1. I neste kamp, også det på Hemne Sparebank Arena, fikk vi veldig tøff motstand fra Gimse, og i en kamp hvor vi ledet både 2-0 og 3-2, endte det til slutt med tap 3-5. Foran onsdagens kamp borte mot Verdal hadde derfor tabelledelsen krympet til tre poeng til Nardo på andreplass.

Kampen mot Verdal startet på verst tenkelige måte for oss når hjemmelaget tok ledelsen allerede i første spilleminutt. Men vi kunne heldigvis puste lettet ut allerede etter 4 minutter når Eirin løp gjennom og scoret sikkert alene med keeper. Likevel var Verdal veldig aggressive innledningsvis, og vi hadde tidvis nok med å avklare under det høye presset til hjemmelaget.  

Etter hvert fikk vi imidlertid mer ro over spillet vårt og Verdal klarte ikke lenger å presse like høyt. Vi begynte også å produsere sjanser, og etter først å ha brent en sjanse alene med keeper så kunne endelig Lovise juble for sesongens første scoring når hun setter ballen i mål etter litt klabb og babb foran Verdalsmålet. Og når hun først var i gang, så ventet hun kun ett minutt til før hun satte sitt andre og økte ledelsen til 3-1. Ti minutter før pause ble Sara spilt gjennom av Ina, og alene med keeper økte hun til 4-1 som ble pauseresultatet.

I andre omgang ble forskjellen på lagene enda større. Verdalsjentene ble tydeligvis slitne av sitt høye press innledningsvis og ble løpende mye mellom i denne omgangen. 5-1 kom på et flott angrep hvor vi spiller fri Solfrid på høyrekanten. Solfrid kommer seg ned til dødlinja og får lagt en pasning ut 45 grader til Anna som kommer på et flott løp og bredsider ballen i mål. 6-1 og 7-1 kommer fra henholdsvis Sara og Lovise. To ganske like mål hvor de med fart og styrke kommer seg gjennom Verdals midtforsvar og scorer sikkert.

Selv om vi kanskje kunne scoret flere mål på mange store sjanser, så er det likevel gledelig  se hvilken ro vi har i spillet vårt i denne andreomgangen. Vi kombiner fint gjennom vårt midtbaneledd, setter opp trekanter og spiller fri kantene våre på begge sider. Selv om det var et ungt og et fysisk svakere Verdallag vi møtte, så var tross alt åtte av spillerne deres med og spilte 2.div kamp senior mot Tr.Ørn sist mandag (tap 4-1).

Etter som Gimse slo Nardo (2-0) samme kveld, så økte vi igjen ledelsen til seks poeng (både til Nardo og Gimse). Når det gjenstår 4 kamper så ser det derfor veldig lyst ut for å kunne ta hjem et kretsmesterskap.

Dagens plusser:
+ Vi reiser oss etter en tøff start
++ Vi spiller god fotball og scorer mange mål
+++ Lovise tilbake for fullt

Dagens minuser:
-Lei strekkskade på Marita
--Laaaang busstur hjem (hjemme klokka tre)

Kampfakta:
Coop Arena Verdal, J19 0-divisjon, onsdag 16.9 kl.2030 
Verdal - KIL/Hemne 1-7 (1-4)

Mål:
1-0 1.min Verdal
1-1 4.min Eirin
1-2 27.min Lovise
1-3 28.min Lovise
1-4 37.min Sara
1-5 46.min Anna
1-6 68.min Sara
1-7 72.min Lovise

Sjanser: 4-17
Cornere: 4-4

Kort: Ett til Verdal

Vårt lag:
Kristine Stallvik - Tora s Jenssen, Signe Skårild, Maren Ormseth, Ane Skjølberg - Marita Strand, Anna Snekvik, Ina Vårhus, Amalie Hoftun Bjerksæter - Lovise Berg, Eirin Bakken

Innbyttere: Sara Hoftun Bjerksæter, Trine Duaas, Solfrid Vaagan Hofseth

 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin