Sterk borteseier for A-laget
Vårt herrer A-lag i 3.div. tok en sterk borteseier mot Raufoss2 søndag 20/9, da de snudde 0-2 til seier 3-2. Hallvard "Løva" Løseth scoret alle tre målene.
(OPPDATERT 9/22/2015 9:22:13 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde: Seiersjubel i garderoben etter kampen!  Bildene til høyre:  Øverst: Tremålsscorer Hallvard K. Løseth.  Midten: Hemnebussen og støtteapparatet i en pause på Dombås.  Nederst: Nye NAMMO stadion på Raufoss.

Dagstur en høstsøndag til Raufoss kan være en fin søndagstur, om enn noe langt ...... Avreise fra Hemnehallen kl. 06.45, og tilbake på Hemnehallen igjen neste dag (natt) kl. 01.30 kan være drygt. Men ikke sist søndag, med 3-2-seier på best tenkelige vis, ved å snu 0-2, for deretter å score det tredje og avgjørende målet på overtid. Trivelig gjeng, bra reiseopplegg, og stødige og gode bussjåfører (Erik og Ove) forringer heller ikke søndagsturen.

Raufoss sitt førstelag leder suverent sin 2.div.avdeling og cruiser mot opprykk. Reservene og rekruttene utgjør Raufoss2 som er i KIL/Hemne sin 3.div.avdeling. Vi var forberedt på, og møtte et godt og robust Raufoss2 på deres nye arena; NAMMO stadion kunstgress.

Første omgang var god, tett, jevn og spennende, men vi følte vi hadde god kontroll og omgangen sett under ett var vi kanskje et lite hakk bedre enn vertene. Spesielt hadde vi bra tak og styring på midtbanen. Men i målprotokollen sto det 1-0 til Raufoss2. Knappe 10 minutter før pause er vi litt uheldige med en klarering, som går rett i beina på en Raufoss2-spiller på ca 35 meter. Han avanserer og fyrer av et skudd fra vel 20 meter, som går via en av våre forsvarere og utmanøvrerer Jørgen i buret, - og 1-0 til vertene.

I 2.omgangs åpningsfase setter vi oss selv i en litt vanskelig situasjon på eget utspill. Raufoss2 overtar ballen og løfter inn i bakrom, hvor en av deres spillere løper gjennom, er først på ballen og lobber over vår keeper og kontrollerer den inn i mål. 0-2 så tidlig var en real kalddusj! Heldigvis, og kanskje avgjørende for kampen, så reduserer vi til 1-2 like etter. Brynjar Snekvik går til dødlinjen på høyresiden, og slår 45 ut til Hallvard som har posisjonert seg godt. Han avslutter hardt via et Raufoss-bein og ballen finner nettmaskene, - viktig scoring! Hjemmelaget er litt rystet, mens vi trykker på og har et par bra muligheter de påfølgende minuttene. Det er derfor ikke ufortjent at vi utligner til 2-2 før kvarteret er spilt. Håkon Aarvaag spilles fram på venstresiden, og 1 vs 1 utfordrer han, går ned til dødlinja og slår hardt og flatt inn foran mål. På bakre stolpe kommer Hallvard "Løva" Løseth og bredsider ballen hardt i nota fra 3-4 meter. Kampen er forholdsvis jevnspilt en periode, mens vi mot slutten blir gradvis mer baktunge mot et hardtkjempende hjemmelag. Men vi forsvarer oss godt og har bra kontroll, selv om Raufoss2 har styringa. Så på overtid, etter en corner fra Martin B. Fjeldvær, får Martin igjen ballen og finner en møtende Hallvard K. Løseth inne i feltet, han vender opp og skyter ballen hardt i langhjørnet fra ca. 10 meter. 3-2! - på overtid, så herrrrrlig kan fotball være! På overtiden pumper hjemmelaget langballer opp mot vårt felt, for å skape situasjoner, men vi rensker unna med Morten Blakstad i spissen. Dermed vinner vi 3-2 på bortebane, etter å ha ligget under 0-2, mot en sterk motstander. 3 poeng og en godt gjennomført bortekamp tar vi med oss på en lang og fin busstur hjem! Honnør til guttene for disiplinert og god jobbing!

PS!  Hallvard K. Løseth scorer alle våre 3 mål, er nå oppe i 21 mål på 21 seriekamper, og er med det toppscorer i 3.div. avd. 09.

KAMPFAKTA 3.div. avd. 09, herrer :

NAMMO stadion kgb, søndag 20/9-2015, kl. 16.00

Raufoss2 - KIL/Hemne   2 - 3   (1-0)

  36.min   1-0   RAUFOSS2

  47.min   2-0   RAUFOSS2

  49.min   2-1   Hallvard K. Løseth  (Brynjar V. Snekvik)

  58.min   2-2   Hallvard K. Løseth  (Håkon Aarvaag)

  90.min   2-3   Hallvard K. Løseth  (Martin B. Fjeldvær)

Gult kort :  Ett til Raufoss2.

Målsjanser :     6   -   7

Cornere :     4   -   8

LAGET :   Jørgen Enoksen - Rune Klungervik - Jonas Meyer Nilssen - Morten Blakstad - Bjørnar Solberg (Erlend S. Fagerhaug fra 73.min) - Brynjar Snekvik - Ørjan Valstrand (Martin B. Fjeldvær fra 83.min) - Mats Henriksen - Pål F. Simonsen (Martin L. Karlstrøm fra 86.min) - Hallvard K. Løseth - Håkon Aarvaag.

Neste MSA 3.div.kamp hjemme mot Alvdal, lørdag 26/9 kl. 16.00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin