Endelig opprykk!!

Endelig er damelaget klare for 2.div spill. Det ene poenget vi måtte ha borte mot Selbu ble sikret med stil.

(OPPDATERT 9/26/2015 10:35:21 AM)

Per Erik Bjerksæter

I praksis har det vært klart lenge, men vi har nektet å ta imot gratulasjoner om opprykk. Nå er vi klare, ett poeng manglet vi og mot Selbu var det aldri noen tvil. 6-1 til pause ble til 9-1 i andre omgang, og nok en storseier bekrefter bare at dette laget er klart for større oppgaver neste sesong.

Vi har møtt Selbu flere ganger de siste årene, stort sett vunnet, men ikke med store sifre. Nå er avstanden blitt større, vi våger påstanden om at Selbu ikke har blitt mye dårligere, men vi har blitt vesentlig bedre bare siden i fjor, og vi ser også en god utvikling gjennom denne sesongen.

Vi åpnet kampen i høyt tempo, og presset Selbu bakover umiddelbart. Og det tok da heller ikke lenge før vi fikk det første målet. Tre av kveldens mest fremtredende spillere åpnet scoringene. Solfrid lager 1-0 på en av sine mange gjennomløpninger fra høyresiden. 2-0 kommer når Ina er høyest på en corner og ballen fyker som et prosjektil inn i nettet, jenta header hardere enn de fleste skyter. 3-0 kommer ved Marielle som er i en fantastisk scoringsform for tiden. Hun dukker opp på rett sted til rett tid, og er sikker som banken når hun får sjansen i motstanderens målgård. I kveld scorer hun fire og har til sammen ni på de to siste kampene. Marielle scorer to til og Solfrid ett før pause, mens Selbu får sin redusering på stillingen 4-0.

I andre omgang putter Marielle nok et mål, samt at MarenS scorer to, det ene er et flott langskudd fra ca 25 meter.

Fokus før kampen mot Selbu var at vi måtte gjennomføre en god kamp, og ikke bare en omgang som sist mot Tangmoen. Banen i Selbu er nok moden for utskifting, og det harde underlaget gjør det vanskelig å spille god fotball. Jentene tok likevel utfordringen og selv om det ble mindre mål i andre omgang så holdt vi trykket oppe gjennom hele kampen, skapte målsjanser og lot aldri hjemmelaget slippe til.

Med en godt gjennomført kamp, så var det heller ingenting som kunne legge en demper på feiringen etter kampen. For selv om opprykket i praksis har vært klart lenge, så var det en lettelse hos spillere og trenere når det nå endelig var bekreftet. Jubelen var stor da vårt fantastiske støtteapparat møtte oss med champagne umiddelbart etter kampslutt. Vi takker også Selbu for et flott kamparrangement og ikke minst at de lar oss feire med «We are the champions» fra speakeranlegget etter kampen. En fin gest som vi setter stor pris på.

Dagens plusser:
+ Seier med store sifre nok en gang
++ Vi klarer å holde oss i gang selv om ting går «lett»
+++ OPPRYKKET ER KLART!!

Dagens minuser:
-Lei skade på en Selbuspiller. Vi krysser fingre for at det ikke var beinbrudd.

Kampfakta:
Damer 3.divisjon Selbu Kunstgress, 25.9.2015 kl.1930
Selbu -KIL/Hemne 1-9 (1-6)

Mål:
0-1 6.min Solfrid
0-2 12.min Ina
0-3 17.min Marielle
0-4 19.min Marielle
1-4 21.min Selbu
1-5 39.min Marielle
1-6 43.min Solfrid
1-7 63.min Marielle
1-8 68.min MarenS
1-9 77.min MarenS

Målsjanser: 2-23
Cornere: 0-5

Vårt lag:
Cecilie Lervik -  Ann Silje Sættem, Hilde Rosøy, Emilie Ringseth, Ane Skjølberg - Solfrid V Hofset, Ina Vårhus, Amalie Hoftun Bjerksæter, Maren V Snekvik - Marielle Meyer, Sara Hoftun Bjerksæter

Innbyttere:, Line Ræder, Lovise Berg, Kristin Polden, Anna Snekvik, Signe Skårild

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin