Tap mot serielederen II
Vårt MSB 4.div.lag herrer tapte søndag 11/10 med 0-1 (0-1) borte mot serielederen Trygg/Lade.
(OPPDATERT 10/13/2015 5:08:20 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde :  Fra "fair play-hilsingen" før kampen på Lade.  Bildet til høyre :  Våre to sisteårs guttespillere som debuterte i seniorfotballen;  Peder Arne V. Snekvik og Fredrik Vaagan.

Tøff bortekamp mot allerede serievinneren i 4.div. Trygg/Lade ventet oss. Vi slo de 2-1 på hjemmebane i vårkampen, og hadde et sterkt ønske om å ta skalpen på serievinnerne en gang til.

Vi spilte en god 1.omgang, hadde ballen mest, skapte noen farligheter og hadde stort sett bra kontroll bakover. Dog slapp vi de litt for lett til ved et par anledninger, hvor de på en av disse scoret kampens eneste mål. En scoring hvor deres målgjører var både god og heldig da han tråklet seg gjennom i midten, og får pirket ballen i mål fra kort hold. 0-1 til pause var vi ikke fornøyd med, etter å ha prestert en god omgang spillemessig.

2.omgang var også forholdsvis jevnspilt, men nå med Trygg/Lade et lite hakk hvassere. Selv om vi fortsatt hadde ballen mye og spilte bra, klarte vi ikke å skape noe særlig på siste tredjedelen. Trygg/Lade skapte heller ikke så mye, men var farligere de gangene de kom. Så lenge det sto 0-1 var det spenning i kampen, og Robin Stiauren kunne skapt balanse i regnskapet på slutten, med et hardt langskudd fra vel 20 meter, men desverre midt på keeper. Dermed ebbet kampen ut med 1-0 til Trygg/Lade, forsåvidt fortjent etter sjansene, men en bra gjennomført kamp av oss likevel.

KAMPFAKTA 4.div. avd. 02, herrer :

Trygg/Lade - KIL/Hemne2   1 - 0   (1-0)

OBOS kgb Lade, søndag 11/10-2015 kl. 14.00

  #   29.min   1-0   TRYGG/LADE

Målsjanser :     6   -   3

Cornere :     3   -   4

Gult kort :   Peder Arne V. Snekvik.

LAGET :   Rune Rustli - Joakim Hårstad - Petter Ø. Lernes (Peder A.V. Snekvik fra 72.min) - Morten Klungervik - Mats L. Karlstrøm - Petter Sødahl - Erlend S. Fagerhaug - Martin L. Karlstrøm (Ole Fredrik Spjøtvold fra 62.min) - Pål F. Simonsen - Knut Bugten (Fredrik Vaagan fra 70.min) - Robin Stiauren.

Neste og siste MSB 4.div.kamp hjemme mot NTNUI2, søndag 18/10 kl. 14.00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin