Storseier over NTNUI
KIL/Hemnes A-lag i 3.div vant lørdag 16/4 med hele 5-1 (2-1) over NTNUI. Målscorere var Håkon Aarvaag, Brynjar V. Snekvik, Pål Fredrik Simonsen, Mats Henriksen og Martin L. Karlstrøm.
(OPPDATERT 4/17/2016 12:18:20 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde :  De fem glade målscorerne i garderoben etter kampen.   Bildene til høyre :  Øverst: Håkon Aarvaag, scorer ett og har tre assists.  Midten:  Kaptein og målscorer Brynjar V. Snekvik.  Nederst:  Martin L. Karlstrøm, kommer inn på slutten og header inn et flott mål. 

Kun tre dager etter cup-exit, med tap 1-2 hjemme mot Nardo, var det igjen klart for kamp på Hemne Sparebank Arena. Denne gang årets første seriekamp hjemme, mot NTNUI fra Trondheim. Etter en solid serieåpning sist helg med 4-0 borte mot Buvik, var det en motivert gjeng som forberedte seg til hjemmekamp.

Men som mot Nardo i cupen og som mot Buvik for den del, sliter vi med å komme godt igang. Det blir litt for mye halvveis og avventende over det, og vi ligger under i målprotokollen før kvarteret er spilt. Først er en student alene gjennom, men Jørgen får en hånd på ballen og redder mesterlig. Like etterpå får vi en ballmiss ved midtstreken inne på egen halvdel og litt i ubalanse slipper en NTNUI-angriper merkelig lett gjennom. Alene med Jørgen denne gang scorer NTNUI og er i ledelsen. Selv om vi fortsatt er litt ruskete med ball og ikke så aggressive som vi ønsker å være utover omgangen, er det tendenser framover i banen. Enda bedre blir det på slutten av omgangen, da vi scorer to mål. Først avslutter Jonas Meyer Nilssen etter et innlegg fra høyre, skuddet blir fanget opp av Anders Solem på dødlinja og hans pasning inn foran mål beiner Håkon Aarvaag i nettaket og i mål fra 5-6 meter.  Ca 5 min før pause kommer omgangens fineste angrep. Anders Solem finner Morten Ohren på venstresiden, som igjen finner Håkon Aarvaag. Håkon drar seg gjennom og hans harde innlegg fra venstre er nesten ferdigscoret, iallefall er det ingen tvil da Brynjar V. Snekvik setter ballen sikkert i nettet fra 3-4 meter. Vi leder dermed 2-1 til pause, i en ikke altfor god spillemessig omgang, men med en rekke sjanser til begge lag.

I 2.omgang er det i første halvdel like åpent og jevnspilt, ikke det store spillet av noen av lagene, men spenningen i kampen lever. Helt til det 70.minutt da Håkon Aarvaag spiller gjennom Pål Fredrik Simonsen. Alene med keeper gjør Pål et klokt valg, runder keeper og scorer sikkert. De siste 5 minuttene putter vi på to scoringer til og vinner hele 5-1. Først avlsutter Håkon Aarvaag fra kort hold etter innlegg fra venstre, og keepers retur heades i mål av Mats Henriksen. Deretter slår Gard Killingberg et innlegg fra høyre, som Martin L. Karlstrøm med hodet på fint vis styrer ned i lengste hjørne fra 9-10 meter.

Vi vinner dermed med solide 5-1 i vår første hjemmekamp i serien. Selv om kanskje resultatet nok lyver litt, skal vi være godt fornøyd. Kampen vipper og er åpen til vi får 3-1 i det 70.minutt. Derfra og ut har vi god kontroll, styrer kampen godt og putter på to mål til.

KAMPFAKTA 3.div. avd. 10, herrer :

KIL/Hemne - NTNUI     5 - 1   (2-1)

Hemne Sparebank Arena, lørdag 16/4-2016 kl. 16:00.

  #   14.min   0-1   NTNUI

  #   33.min   1-1   Håkon Aarvaag  (Anders Solem)

  #   40.min   2-1   Brynjar V. Snekvik  (Håkon Aarvaag)

  #   70.min   3-1   Pål F. Simonsen  (Håkon Aarvaag)

  #   86.min   4-1   Mats Henriksen  (Håkon Aarvaag)

  #   90.min   5-1   Martin L. Karlstrøm  (Gard Killingberg)

Målsjanser :     12   -   6

Cornere :     8   -   3

Gule kort :  Morten Ohren, Jonas Meyer Nilssen, Gard Killingberg og Mats Henriksen,  +  3 til NTNUI.

LAGET :   JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, AnderSolem, MortenOhren - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær (LarsKWingan fra 73.min), MatsHenriksen (ErlendSFagerhaug fra 89.min) - MartinSolem (RuneKlungervik fra 58.min), HåkonAarvaag, PålFSimonsen (MartinLKarlstrøm fra 82.min).   Ubenyttet :   AsbjørnØSolheim, ØrjanValstrand.

Neste MSA 3.div-kamp borte mot Rørvik, lørdag 23/4 kl. 16:00.

Neste MSB 4.div-kamp borte mot Røros, søndag 24/4 kl. 15:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin