Uavgjort mot Frøya i 4.div
Lars K. Wingan utlignet til 1-1 med et prosjektil av et skudd på overtid, da KIL/Hemne2 og Frøya delte poengene i 4.div-kampen på Hemne Sparebank Arena, søndag 17/4.
(OPPDATERT 4/17/2016 5:56:04 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde: Kampprogram med målscorer.   Bildene til høyre:  Øverst: Målscorer Lars K. Wingan.  Midten: Keeper Asbjørn Ø. Solheim.  Nederst: Knut Bugten, en av ungguttene som gjør en bra kamp.

Årets første 4.div-kamp og hjemmekamp mot Frøya, var inngangen til kamp for våre rekrutter søndag 17/4.

Selv om vi egentlig starter kampen rimelig bra, daler vi fort både i intensitet og kvalitet. Frøya tar ledelsen allerede etter 8 minutter. Et upresset innlegg fra venstre møtes på førstestolpen av en Frøya-angriper. den første avslutningen går i kroppen på en K/H-forsvarer, men Frøya-angriperen er først på ballen igjen og banker den i mål fra kort hold. Frøya er nå klart mere aggressive enn oss, er tett oppi duellene og gir oss ikke ro. Vi for vår del har alt for lavt balltempo, bruker for mange berøringer på ballen og får Frøya-spillere i kroppen. Mot slutten av omgangen bedrer det seg en del for oss, men Frøya går til pause med en fortjent 1-0-ledelse, i en omgang der vi totalt sett ikke er nok PÅ.

2.omgang strater med to gode sjanser til gjestene fra Frøya, men uten uttelling. Deretter i 2.omgang blir vi litt bedre, vi klarer å holde litt større tempo i ballen og får Frøya til å løpe litt mer imellom. Men vi sliter fortsatt med at vi er litt for ukonsentrerte med ball og klarer ikke å få særlig god flyt i spillet vårt. Men guttene skal ha for at vi prøver og maler på utover i omgangen. Gjestene er merkbart slitne på slutten og bedre blir det ikke da de får en spiller utvist 7-8 minutter før slutt. Vi trykker kraftig på både i slutten av ordinær tid og på overtid. Det er derfor ikke ufortjent da Lars K. Wingan utligner til 1-1 et par minutter på overtid. Etter litt klabb og babb i feltet etter dødball, triller ballen ut til Lars, som med strak vrist fra 14 meter sender et prosjektil av et skudd rett i nota. 

Ingen stor kamp av oss, men vi vinner ett viktig poeng, på en litt tung dag. Heder til guttene som ikke gir opp og virkelig prøver utover i 2.omgang ...... og det betalte seg i form av scoring og ett poeng. Kan skjønne Frøyas frustrasjon på slutten og etter kampen, da de mister seieren på overtid, men de kunne kanskje besinnet seg noe etter kampslutt.

KAMPFAKTA 4.div. avd. 2, herrer :

KIL/Hemne2  -  Frøya   1 - 1   (0-1)

Hemne Sparebank Arena, søndag 17/4-2016 kl. 15:00.

  #     8.min   0-1   FRØYA,

  #   90.min   1-1   Lars K. Wingan.

Målsjanser :      7   -   6

Cornere :      4   -   2

Gule kort :   Lars K. Wingan og Erlend S. Fagerhaug,  +  4 til Frøya.

Røde kort :   2 til Frøya (begge etter to gule, og det ene etter kampslutt).

LAGET :   AsbjørnØSolheim - BjørnarSolberg, MortenKlungervik, LauritsAndersen (KnutJSingstad fra 46.min), ErlendSFagerhaug - KnutBugten (EspenSBjerknes fra 55.min), OleFSpjøtvold (RoarRosøy fra 46.min), MartinLKarlstrøm - AndersSVolden (DanielKEstrin fra 83.min), RuneKlungervik, LarsKWingan.

Neste MSB 4.div-kamp borte mot Røros, søndag 24/4 kl. 15:00.

Neste MSA 3.div-kamp borte mot Rørvik, lørdag 23/4 kl. 16:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin