Sterk seier borte mot Tillerbyen
Vårt MSA 3.div-lag herrer vant fredag 6/5 med solide 3-0 borte mot Tillerbyen. Hallvard K. Løseth, Brynjar V. Snekvik og Martin B. Fjeldvær var målscorere.
(OPPDATERT 5/7/2016 6:07:07 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :  Hovedbilde :  Våre tre målscorere sammen med keeper Jørgen Enoksen.   Hovedbilde i teksten : Isfolket, eller "sykestua" om man vil, - vil man nok og vil ha tre poeng, så må man regne med noen småsmeller, men disse gutta tåler en støyt.  Bildene til høyre våre målscorere :  Øverst :  Hallvard K. Løseth.  Midten :  Brynjar V. Snekvik.  Nederst :  Martin B. Fjeldvær.

 

Det var en sulten og revansjesugen gjeng som mønstret banen på Tonstad fredag kveld. 0-6 tapet hjemme mot Ranheim2 sist mandag var ingen trivelig affære og ny kamp kom heldigvis fort på, bare 5 dager etter smellen.

Vi starter kampen bra, ligger godt og kompakt i presset og vinner ballen gunstig en del ganger. Et slikt ballvinn på 40 meter blir utnyttet til scoring allerede etter 11 minutter. Hallvard K. Løseth vinner selv ballen fra en motspiller, setter fart mot mål, er rolig og setter ballen kontrollert til 1-0 i langhjørnet fra 10-12 meter. Vi fortsetter med godt kollektivt press og spiller oss frem på begge sider, spesielt fra høyresiden kommer vi til flere gode innlegg. Vi har også en ball som sannsynligvis er inne etter en corner-situasjon, og vi har et stolpeskudd og flere andre muligheter. Vel midtveis i omgangen gir vi fra oss initiativet og kontrollen i kampen, da vi blir litt for opptatt av "andre ting" enn det å være fokuserte og konsentrerte om eget spill og egne prestasjoner. I en situasjon etter knappe halvtimen, hvor vi egentlig er 3 mot 1 på egen halvdel, blir vi passive og ubesluttsomme og slipper spissen enkelt inn i 16-meteren, hvor han faller "litt lett" og straffe. Greit nok at den er noe billig, men vi burde ikke satt oss i den situasjonen og ryddet unna tidligere. Heldigvis for oss går straffesparket i tverrliggeren og ut, og det avklares. Vi går til pause med en fortjent 1-0-ledelse etter en god start, men hvor vi altså gir Tillerbyen "lillefingeren" etter en litt ukonsentrert periode.

I pausen får vi strammet opp litt og finjustert på et par ting. I 2.omgang fremstår vi stort sett meget solid på bortebane. Vi har jevnt over god kontroll, og ligger godt samlet defensivt. Overgangsmuligheter ved gunstige ballvinn oppstår, og rommene på deres halvdel blir stadig større. Brynjar V. Snekvik øker til 2-0 ca midtveis i 2.omgang. Vertenes keeper er uheldig og mister et innoverskrudd frispark fra Mats Henriksen. Brynjar nærmest løper med seg ballen og triller den enkelt i mål. Martin B. Fjeldvær punkterer kampen ved å øke til 3-0 vel kvarteret før slutt. Han tar med seg ballen fremover sentralt, spiller fint vegg med Håkon Aarvaag og skyter nede i hjørnet fra 14 meter, - en flott scoring! Det siste kvarteret kontrollerer vi greit inn.

Honnør til guttene for å være tilbake på sporet, og for en solid og vel gjennomført bortekamp. 3-0 borte mot Tillerbyen er solid og da spesielt etter at vi snublet kraftig i siste hjemmekamp. Det var meget viktig å reise seg igjen med en gang, og det gjorde vi!

KAMPFAKTA 3.div. herrer avd. 10 :

Tillerbyen - KIL/Hemne   0 - 3   (0-1)

TOBB Arena Sør, Tonstad, fredag 6/5-2016 kl. 19:00.

  #   11.min   Hallvard K. Løseth

  #   62.min   Brynjar V. Snekvik

  #   73.min   Martin B. Fjeldvær  (Håkon Aarvaag)

Målsjanser :     4   -   10

Cornere :     2   -   4

Gule kort :  Håkon Aarvaag, Gard Killingberg, Anders Solem og Jonas Meyer Nilssen, KIL/Hemne  +  2 til Tillerbyen.

LAGET :   JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, AndersSolem, MortenOhren (BjørnarSolberg fra 85.min) - BrynjarVSnekvik (ErlendSFagerhaug fra 87.min), MartinBFjeldvær (PetterSødahl fra 74.min), Mats Henriksen - RuneKlungervik, HallvardKLøseth, HåkonAarvaag (LarsKWingan fra 82.min).   Ubenyttet :  MartinSolem.

Neste MSA 3.div-kamp hjemme mot Orkla, fredag 13/5 kl. 19:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin