Knepent tap mot Meldal
Vårt 4.div-lag herrer tapte lørdag 14/5 knepent 3-4 (1-2) for topplaget Meldal, hjemme på Hemne Sparebank Arena. Pål F. Simonsen 2 og Espen S. Bjerknes scoret målene.
(OPPDATERT 5/14/2016 6:06:21 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde: 5 førsteårsjuniorer som gjorde sine saker bra, fra venstre : Knut Bugten, Daniel K. Estrin, Sander V. Langø, Peder V. Snekvik og Anders S. Volden.   Bildene til høyre:  Øverst : keeper Asbjørn Ø. Solheim, som leverer en god kamp.  Nederst : Pål Fredrik Simonsen, med to fine scoringer.

Topplaget Meldal ble til slutt litt for sterke i 4.div-oppgjøret på Hemne Sparebank Arena, lørdag 14/5 kl. 15:00.  Vi har en del skader på våre seniorspillere/A-spillere, dette forplanter seg selvfølgelig videre ned til vårt 4.div-lag. Men på den annen side er det da flere unggutter som får sjansen til å vise seg fram på den gode utviklingsarenaen 4. div. er. Og når ungguttene står frem, er uredde og tørr å prøve som i dagens kamp er dette moro. Mange unggutter spiller en god kamp i dag og sammen med noen få mer rutinerte gir vi Meldal en skikkelig kamp som ikke er avgjort før på slutten. Mot Meldal som nå er a poeng med ledende Kvik med en kamp mindre spilt, og som har ambisjoner om å vinne serien, skal vi ta med oss dagens prestasjoner som positive. Det blir 0 poeng av det, men det jobbes hardt og godt og det er mye bra prestasjoner kampen gjennom.

Meldal tar ledelsen 1-0 allerede etter 2 minutter, da deres toppscorer får gå alene opp på førstestolpen og heade inn 1-0 på corner. Etter en litt famlende og usikker start de første 10 minuttene, løfter vi oss og presterer bedre utover i omgangen. Pål F. Simonsen utligner til 1-1 på et godt skudd fra ca 16 meter knappe 20 min ut i kampen, etter flott gjenvinning og pasning fra Knut Bugten. Omgangens siste scoring kommer knappe 20 min før pause, da det er tomt på vår høyreside i forsvaret og en Meldalspiller får god tid og prikker inn 2-1 fra 9-10 meter.

2.omgang starter som første, med at vi slipper inn et mål tidlig. Vi er for snille og ubesluttsomme i forsvarsarbeidet og Meldal kommer enkelt inn fra venstre, og en Meldalspiller drar seg ut og løfter ballen i lengste hjørne fra 10 meter. Pål F. Simonsen reduserer til 2-3 på et flott direkte frispark i hjørnet, fra ca 25 meter, etter vel timen. Meldal øker til 4-2 vel kvarteret før slutt, en stikker og et gjennomløp sender en Meldalspiller alene med keeper og scorer sikkert. Espen S. Bjerknes fastsetter sluttresultatet til 3-4 på overtid med en scoring fra kort hold, etter pasning fra Eirik Fillingsnes.

KAMPFAKTA 4.div. herrer, avd. 02 :

KIL/Hemne2 - Meldal   3 - 4   (1-2)

Hemne Sparebank Arena, lørdag 14/5 kl. 15:00

  #     2.min   0-1   MELDAL

  #   18.min   1-1   Pål F. Simonsen  (Knut Bugten)

  #   26.min   1-2   MELDAL

  #   47.min   1-3   MELDAL

  #   61.min   2-3   Pål F. Simonsen

  #   72.min   2-4   MELDAL

  #   90.min   3-4   Espen S. Bjerknes  (Eirik Fillingsnes)

Målsjanser :     5   -   10

Cornere :     2   -   7

Ingen kort i kampen.

LAGET :   AsbjørnØSolheim - EirikFillingsnes (SanderVLangø fra 46.min), MortenKlungervik, BjørnarSolberg, LarsKWingan - KnutBugten, ErlendSFagerhaug (EirikFillingsnes fra 80.min), DanielKEstrin (PederVSnekvik fra 74.min) - AndersSVolden, PålFSimonsen (OleFSpjøtvold fra 67.min), EspenSBjerknes.

Neste MSB 4.div-kamp borte mot Byneset, mandag 23/5 kl. 20:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin