Tap 2-4 mot Steinkjer
Vårt A-lag herrer i 3.div. gikk på et nytt tap i helga, denne gang med 2-4 (2-1) borte mot Steinkjer på Guldbergaunet. Brynjar V. Snekvik og Hallvard K. Løseth scoret målene.
(OPPDATERT 6/6/2016 7:18:52 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde : Lagene hilser på hverandre før kampen.   Bildene til høyre, våre målscorere :  Øverst : Brynjar V. Snekvik.  Nederst :  Hallvard K. Løseth.

Vårt A-lag herrer i 3.div. gikk søndag 5/6 på et nytt tap i bortekampen mot Steinkjer. Kampen endte til slutt med seier 4-2 til vertene, etter at KIL/Hemne ledet 2-1 til pause. Vi gjennomførte en god 1.omgang, mens 2.omg. ble langt svakere og Steinkjer snudde kampen med to scoringer på vel ett minutt et kvarter ut i omgangen.

Selv om vi startet kampen bra, var det Steinkjer som tok ledelsen 1-0, allerede før 10 minutter var spilt. Et K/H-angrep ble brutt, en langball i bakrom, vi er uoppmerksomme i forsvar og en Steinkjerspiss scorer alene med Jørgen Enoksen. Vi kommer oss bra etter kalddusjen og gjennomfører en god 1.omgang. Vi ligger godt samlet, er aggressive og har god kontroll bakover. Med ball er vi også gode, vi er bevegelige og ikke minst presise i pasningsspillet. Brynjar V. Snekvik utligner til 1-1 etter at han gjør forarbeidet selv og skyter i mål fra 18-19 meter. Knappe 5 minutter før pause har Steinkjer en stor sjanse og header i stolpen. Vi kjører en god og hurtig kontring, ballen går fra vår høyreside og over til venstre, Morten Ohren finner Håkon Aarvaag som kommer nesten ned til dødlinja og slår hardt inn foran mål. På bakre stolpe kommer Hallvard K. Løseth og bredsider ballen i mål. Et meget godt angrep og vårt høydepunkt i kampen. Vi går til pause med fortjent ledelse 2-1, etter en god omgang.

2.omgang starter med at Steinkjer legger press på oss og vi blir litt baktunge. Egentlig også litt bevisst og vi slipper ikke Steinkjer til noen muligheter, selv om vi blir presset langt bakover. Det mest faretruende er at vi mister ballen alt for lett og ikke klarer å etablere noe særlig eget spill. Så etter ca kvarteret kommer to kjappe Steinkjer-scoringer, som langt på vei snur og avgjør kampen. Jonas Meyer Nilssen misser på et oppspill og Steinkjer-spissen utnytter muligheten og skyter i mål via stanga fra 18 meter. Like etterpå får Steinkjer en corner, som slås hardt inn og som trykkes i mål på bakre stolpe fra kort hold. Kampen jevner seg noe ut men vi sliter med å få etablert noe godt eget spill, det bølger litt fram og tilbake. Knappe kvarteret før slutt fastsetter Steinkjer sluttresultatet til 4-2. Ett hardt frispark fra 20 meter, må Jørgen Enoksen gi en retur på, og en Steinkjerspiller er frampå og putter returen i mål fra ca 5 meter. De siste 10-12 minuttene blir kampen åpnere og det blir noen sjanser til begge lag uten scoringer.

Dette blir dermed vårt 4. tap på rad, og vi er tydelig inne i en tung periode. Vi slipper inn alt for enkle mål og vi er ikke i flyten spillemessig med ball heller. Men vi må jobbe hardt videre, stå sammen og forberede oss godt inn mot neste kamp, for å snu trenden.

KAMPFAKTA 3.div. avd. 10, herrer :

Steinkjer - KIL/Hemne   4 - 2   (1-2)

Guldbergaunet kunstgras, søndag 5/6-2016 kl. 16:00.

  #     8.min   1-0   STEINKJER

  #   30.min   1-1   Brynjar V. Snekvik

  #   41.min   1-2   Hallvard K. Løseth  (Håkon Aarvaag)

  #   59.min   2-2   STEINKJER

  #   60.min   3-2   STEINKJER

  #   77.min   4-2   STEINKJER

Målsjanser :     8   -   4

Cornere :     12   -   4

Gult kort :   Brynjar V. Snekvik,  +  ett til Steinkjer.

LAGET :   JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, BjørnarSolberg (EspenSBjerknes fra 87.min), MortenOhren (ErlendSFagerhaug fra 83.min) - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær, LarsKWingan - PålFSimonsen (AndersSVolden fra 77.min), HallvardKLøseth, HåkonAarvaag.

Neste MSA 3.div-kamp hjemme mot Byåsen2, søndag 12/6 kl. 16:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin