Trivsel, glede, mestring og minner
Rosenborg Fotballskole i regi av KIL/Hemne 2016 er historie. Vi håper alle sitter igjen med gode minner og hadde det artig og trivelig i de 4 dagene på Kyrksæterøra.
(OPPDATERT 6/28/2016 8:56:43 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde:  Gruppe 4, Belgia, sammen med RBK-spillerne.
Øverste bilde til høyre:  Spennende å hilse på Trollungen.
Midterste bilde til høyre:  Herlig med fotballskole.
Nederste bilde til høyre:  Autografskriving for Christian Gytkjær.

Helt nederst i artikkelen har vi samlet et knippe bilder fra fotballskolen.
Flere bilder (over 600 stk) finner du på facebook-siden til Rosenborg Fotballskole - KIL/Hemne.

4 glade fotballdager i strålende vær, med MOT-verdier og trivsel i høysetet er over. 4 dager med gode sommerminner, litt småflørting, nye venner og ikke minst mestring og motivasjon for videre glede og trivsel med fotballen og kameratskapet. Selvfølgelig er det noen situasjoner og hendelser i løpet av 4 dager med 227 ungdommer i alderen 11-16 år, men det er greit og det skal det være, når det meste ordner seg der og da. Vi håper og tror at alle hadde fine fotballdager på fotballskolen, som kanskje har gitt minner for livet og varig vennskap. Vi håper dere kommer tilbake, og ønsker velkommen tilbake neste år!

Været må denne gang trekkes fram som trivselsfaktor nummer en. Værgudene spilte på lag med oss i fire samfulle dager, med sol og fin temperatur. Aldri har vi vel hatt så strålende vær i vår fotballskoles 12-årige historie.

Torsdag hadde vi registrering, opptog, offisiell åpning, fotografering enkeltvis og i gruppe, 1. fotballøkt og kino.

Fredag hadde vi 2. og 3. fotballøkt, MOT-foredrag, St.Hans-feiring med 700 personer i Ånesøyan, besøk av RBKerne Christian Gytkjær, Yann-Erik de Lanley, "våre egne" Pål Andre Helland, Magnus Stamnestrø og trener Erik Hoftun.

Lørdag hadde vi 4. og 5. fotballøkt, og 2-3 EM-kamper på storskjerm.

Søndag var det turneringsdag med 31 lag, finaler i "Mesternes Mester", triksekonkurransen og straffesparkkonkurransen, premieutdelinger og avslutning.

Fotballskole-komiteen og KIL/Hemne takker for i år, ønsker alle en riktig GOD SOMMER, og ikke minst ...... velkommen til Rosenborg Fotballskole i regi av KIL/Hemne i 2017!

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin