God høststart!
KIL/Hemne sitt A-lag herrer i 3.div. vant tirsdag 9/8 med 4-1 (3-0) borte mot NTNUI på Ørn Arena Lade. Målscorere var Mats Henriksen 2, Martin B. Fjeldvær 1 og Håkon Aarvaag 1.
(OPPDATERT 8/10/2016 9:29:56 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde :  Våre tre målscorere, f.v.: Martin B. Fjeldvær, tomålscorer Mats Henriksen, Håkon Aarvaag.
Øverst til høyre: Mats Henriksen.
Midten til høyre: Martin Buaune Fjeldvær.
Nederst tilhøyre: Håkon Aarvaag.

Fotballferien er over, og høstjakta på viktige poeng er igang. I 3.div. avd.10 er det mange lag som ønsker sterkt å bli blant de 4-5 beste på årets sluttabell, som gir fornyet tilværelse i 3.div. også neste år. Vi har benyttet sommeren godt og spillerne har trent bra, noe som også er helt nødvendig skal vi nå årets mål.

Første hinder på veien var studentene på Lade, et lag som har slitt i vårsesongen. Men vi vet at NTNUI sitt lag kan forandre seg ganske mye fra kamp til kamp, og ikke minst fra vår til høst. Vi var derfor godt forberedt og K/H-gutta kjørte på fra start av. Prestasjonene i 1.omgang var meget bra, kanskje bortimot årsbeste. Aggressivitet og duellvilje i det defensive arbeidet, bra balltempo, løpsvillighet, godt kantspill, gode innlegg og mange målsjanser i det offensive spillet, preget omgangen av KIL/Hemne.
I det 6.minutt slår Mats Henriksen et frispark fra ca 25 meter, som stusser såvidt i et klokt studenthode før ballen finner veien til nettmaskene, og 1-0.
Martin B. Fjeldvær kjemper ballen i mål fra kort hold etter knappe kvarteret, og 2-0. Hallvard K. Løseth er innom ballen et par ganger foran mål, etter godt forarbeid på venstresiden av Håkon Aarvaag.
3-0 kommer halvveis ut i omgangen, da Mats Henriksen skrur en corner rett i mål, med litt hjelp av medvinden.
Vi får deretter, noe tvilsomt og uforståelig for oss, annulert en meget flott scoring. Håkon Aaarvaag spilles fram på venstresiden og slår et hardt og godt innlegg som møtes på fremre stolpe av Martin Solem, som på følsomt vis flikker ballen opp i nærmeste kryss. Vi slipper NTNUI lite til, og fortsetter med godt og sjanseskapende spill ut omgangen.

Tidlig i 2. omgang kommer 4-0,og nok en gang er det en flott scoring. Martin Solem kommer rundt på høyrekanten og det gode innlegget møtes av en "skjærende" Håkon Aarvaag, som stusser ballen i mål ved førstestolpen. Kampen jevner seg mer ut i denne omgangen og NTNUI skaper en del farligheter foran vårt mål. På en av disse reduserer de til 1-4 etter knappe kvarteret. Vi skaper også våre muligheter utover i omgangen, uten å finne veien til nettmaskene flere ganger. Kampen ender dermed med solid seier 4-1, etter først og fremst en meget god 1. omgang.

Småsurt på Lade med høljregn og vind + en annen storkamp i Trondheim denne kvelden, får ta skylden for et begrenset publikumsoppmøte, men de var Hemnværinger de som var der da .....

KAMPFAKTA 3. div.herrer avd. 10 :

NTNUI - KIL/Hemne     1 - 4   (0-3)

Ørn Arena Lade kgb, tirsdag 9/8-2016,kl.19:45

  #     6.min  0-1  Mats Henriksen (frispark rett imål)
  #   13.min  0-2  Martin B.Fjeldvær  (Hallvard K. Løseth)
  #   22.min  0-3  Mats Henriksen (corner direkte i mål)
  #   48.min  0-4  Håkon Aarvaag (Martin Solem)
  #   59.min  1-4  NTNUI

Målsjanser :     5   -   15,
Cornere :     4   -   12,
Ett gult kort til NTNUI.

LAGET :
Jørgen Enoksen - Gard Killingberg, Jonas Meyer Nilssen, Anders Solem, Morten Ohren (Erlend S. Fagerhaug fra 89.min) - Brynjar V. Snekvik, Martin B. Fjeldvær, Mats Henriksen (Bjørnar Solberg fra 85.min) - Martin Solem (Lars K. Wingan fra 78.min), Hallvard K. Løseth (Rune Klungervik fra 72.min), Håkon Aarvaag (Fredrik D. Sødahl fra 89.min).
Ubenyttet innbytter: Asbjørn Ø. Solheim.

Neste MSA 3.div.kamp hjemme mot Rørvik, lørdag 13/8 kl. 16:00.

Neste MSB 4.div.kamp borte mot Frøya, søndag 14/8 kl. 15:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin