Rosenborg på besøk - fotballfest i Ånesøyan!
Torsdag 1. september kommer Rosenborg på besøk til Ånesøyan for treningskamp mot KIL/Hemne. Kampen er flyttet til kunstgrasbanen, altså på Hemne Sparebank Arena kl. 18.00.
(OPPDATERT 8/22/2016 7:29:27 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

NB!  Kampen er flyttet fra grasbanen til kunstgrasbanen, pga. mye regn, - altså på Hemne Sparebank Arena kl. 18.00.
Det betyr tribuner med tak hvis det blir regn ......

Storfint besøk til Ånesøyan da Norges suverene serieleder Rosenborg kommer for å spille treningskamp mot KIL/Hemne i Ånesøyan. Våre lokale 3.div-spillere får måle krefter mot toppspillerne i Rosenborg.

Denne anledningen må du ikke la gå fra deg. Book inn torsdag 1. september kl. 18.00 på kalenderen, for å få med deg Rosenborg-spillerne i kamp, her hjemme i Hemne. Rosenborg kommer med alle sine tilgjengelige spillere og mønstrer helt sikkert et sterkt mannskap mot Løseth, Solem & Enoksen. RBK-spillere tatt ut på landslaget vil naturlig nok ikke være med, det betyr sannsynligvis at bl.a. Pål Andre Helland ikke kommer, men "våre egne" Magnus Stamnestrø og Erik Hoftun vender tilbake til Ånesøyan, i spissen serielederne.

Parkering vil være på Sodin-plattået og plattået i Ånesøyan. Oppfordrer også folk til å gå til Ånesøyan denne ettermiddagen, og ikke minst om å være ute i god tid. Vi håper og tror på mye folk og en riktig flott fotballfest i Ånesøyan.
Billettpris for voksne vil være kr. 100,-, honnør kr. 50,-, mens alle under 18 år kommer inn gratis.

På ettermiddagen samme dag, vil Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun holde et inspirasjonsforedrag for trenere og lagledere i KIL/Hemne og andre inviterte. Dette vil foregå på Auditoriet på Hemne videregående skole kl. 16.00 - 17.00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin