Viktig 3-poenger borte
Vårt A-lag herrer i 3.div tok mandag 22/8 en viktig og sterk borteseier mot Ranheim2. Mats Henriksen og Hallvard K. Løseth var målscorere.
(OPPDATERT 8/23/2016 7:19:01 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde :  stor jubel i garderoben etter kampen.
Bildene til høyre :
Øverst :  Mats Henriksen bredsider på vakkert vis inn 1-0 fra 18 meter.
Midten :  Hallvard K. Løseth header på fantastisk vis inn 2-1, helt oppe i "lang-krysset", mot slutten av kampen.
Nederst :  Oppvarming på Ranheim Arena.

Etter en god høststart mot lag plassert nede på tabellen, skulle vi nå prøves mot Ranheim2 borte. En i utgangspunktet vanskelig kamp, men å en kamp med litt ekstra motivasjon. Ranheim2 med mange spillere med 1.div-erfaring er en fin skalp å ha i beltet.

Der Ranheim2 åpnet kampen noe ruskete med flere ballmiss og ubesluttsomhet, startet K/H-karene kampen bra. Vi fikk spilt opp og rettvendt midtbanespillerne, og spesielt på høyresiden fikk vi utnyttet rommene med en villig Gard på høyreback og med at vi fikk involvert Brynjar mye. Da vi tok ledelsen 1-0 etter 6 minutter, var det på høyresiden vi kom. Gard Killingberg satte fart og avanserte opp på høyresiden, fant Brynjar Snekvik som fikk rettvendt seg og gikk innover i banen. Brynjars tversoverpasning møtte Mats Henriksen på 18-19 meter og bredsidet på vakkert vis rett i mål. Vi fortsatte og holdt godt tak i kampen de første 15-20 minuttene, men etterhvert trykket Ranheim2 mer på og vi ble i perioder litt baktunge, men uten at vi fikk så mange store sjanser imot. 3-4 minutter før pause får imidlertid Ranheim2 utlignet, vi blir litt rufsete i linja bak og Ranheims spiss spilles igjennom. Han runder Jørgen Enoksen og triller ballen i mål fra litt skrått hold. Dermed 1-1 til pause, egentlig ganske rettferdig omgangen sett under ett.

Selv om baklengsmålet var litt tungt, og kom ubeleielig like før pause etter god og disiplinert jobbing i 1. omgang, visste K/H-karene at tida jobbet for KIL/Hemne. KIL/Hemne åpnet friskt i 2.omgang med god aggressivitet og stor villighet til å angripe. Ranheim2 var også friske i en periode tidlig i omgangen, og det var en god og åpen fotballkamp. Utover i omgangen festet KIL/Hemne mer og mer grepet om kampen og vi spilte oss ofte fri på kantene og kom til mye innlegg. Innleggene var vi ikke såpass heldige med, ofte var de enten for flate eller for lange. Ranheim2 ble en spiller mindre ca kvarteret før slutt da en spiller fikk sitt andre gule kort. Etter dette ble hjemmelaget enda mer trykket bakover, men var også villige framover når overgangene bød seg. Helt mot slutten av ordinær tid kom vår viktige 2-1-scoring. Martin Solem kom for nte gang til innlegg på høyresiden, denne gang var innlegget perfekt og ble møtt av pannebrasken til Hallvard K. Løseth ved fremre stolpe på 7-8 meters avstand. Hans hodestøt gikk inn helt oppe i lengste kryss, faktisk via både tverrligger og stang. Og naturlig nok ellevill jubel både på banen, benken og tribunen.

En godt gjennomført kamp av KIL/Hemne, hvor karene jobbet lojalt og hardt for laget, og hvor vi blir belønnet med et vakkert seiersmål på slutten. Bedre kan det nesten ikke bli. Vi setter oss i en god posisjon tabellmessig og kan være godt fornøyd med en vel gjennomført bortekamp mot et godt lag. Men ..... så må vi samtidig allerede nå se fram mot neste kamp, som kommer allerede førstkommende fredag, hjemme mot Tillerbyen. Her gjelder det å være nullstilt og klar for ny hard og disiplinert jobbing.

KAMPFAKTA 3.div herrer, avd. 10 :

Ranheim Arena kgb, mandag 22/8-2016 kl. 19.30

Ranheim2 - KIL/Hemne   1 - 2   (1-1)

  #    6.min   0-1   Mats Henriksen  (BrynjarVSnekvik)
  #  42.min   1-1   RANHEIM2
  #  89.min   1-2   Hallvard K. Løseth  (Martin Solem)

Målsjanser :     3   -   6
Cornere :     2   -   5
En Ranheim2-spiller med 2 gule kort = rødt (75.min), forøvrig ingen kort i kampen.

LAGET :
Jørgen Enoksen - Gard Killingberg, Jonas Meyer Nilssen, Anders Solem, Morten Ohren - Brynjar V. Snekvik, Martin B. Fjeldvær (Lars K. Wingan fra 46.min), Mats Henriksen - Martin Solem (Bjørnar Solberg fra 90.min), Hallvard K. Løseth (Espen S. Bjerknes fra 93.min), Håkon Aarvaag (Pål F. Simonsen fra 65.min).
Ubenyttet :  Rune Klungervik, Knut Bugten, Anders S. Volden.

Neste MSA 3.div-kamp hjemme mot Tillerbyen, fredag 26/8 kl. 19.30.

Neste MSB 4.div-kamp borte mot Kvik, søndag 28/8 kl. 15.00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin