Overbevisende 5-0 seier hjemme mot Trondheims-Ørn2

I en kamp vi fryktet på forhånd var det aldri noen tvil. Ørn-talentene måtte reise hjem med fem mål i sekken, og nå begynner vi å se en mulig kvalik til 1.div nærme seg...

(OPPDATERT 9/11/2016 11:35:54 PM)Ane har fått tilitt på venstreback de siste kampene, og har svart med storspill i hver eneste kamp.


Nora Høyem Olsen er aktiv håndballspiller for Byåsen. Men hun kan også spille fotball. Mot Ørn gjorde hun en overbevisende debut i grønn-hvit.

     
Marielle og Solfrid var en konstant trussel mot Ørn-forsvaret og scoret to  mål hver.

Damelaget har hatt veldig god flyt de siste kampene. Etter å ha åpnet høstsesongen med å slå lagene
nederst på tabellen så skulle vi etter tur treffe de fire lagene vi kjemper med i toppen. Status etter tre av de fire kampene er 8-0 i målforskjell og sju poeng. Nå begynner vi å bli «småimponert» av oss selv, og mot Ørn-jentene var vi rett og slett uimotståelige.

Vi viste allerede i åpningen mot Ørn2 at vi hadde skumle hensikter også i denne kampen. Vi vant det meste av dueller og flere ganger var vi nær ved å stjele ballen fra Ørn-forsvaret. For urolige trener-hjerter slapp vi heldigvis å vente lenge. Etter 13 minutter så spilles Line opp ute til høyre, avanserer inn i sekstenmeteren hvor hun blir løpt ned av en Ørn-forsvarer, soleklart straffespark. Solfrid er som vanlig sikker fra 11-meteren og tonen er satt. Etter 19.minutter forfølger Marielle et tilbakespill mot Ørn’s keeper, hun vinner både en og to dueller før hun til slutt kan sette ballen i tomt mål. Og kun fem minutter seinere var det nok en gang Solfrid sin tur. Nå er hun iskald når hun legger ballen til rette fra fem meter, etter at Sara hadde servert en pasning fra dødlinja. 10 veldige effektive minutter fra oss, som selvfølgelig ga oss ro og selvtillit. Den eneste minusen fra første omgang er Ina’s overtråkk som gjorde at hun måtte forlate banen. Det ga imidlertid plass og spilletid for vår nye spiller Nora Høyem Olsen, som sist uke meldte overgang fra Astor. Nora besto testen med glans, og beviste at hun blir en viktig tilvekst til spillergruppa. Tøff i duellene og alltid på utkikk etter de gode løsningene. Trondheims-Ørn hadde ikke mye å by på i første omgang men ved en anledning får de slått et godt innlegg inn fra høyre, som treffer deres spiss på hodet. Headingen går i bakken og har retning mot nettaket men en fantastisk refleks fra Cess, gjør at ballen går like over mål.

Andre omgang begynner også veldig bra for oss. Allerede etter et par minutter kommer Solfrid løs på venstresiden og en Ørn-forsvarer må ta et godt tak i trøya for å stoppe henne. Frisparket slår Solfrid selv inn på bakre stolpe, hvor Amalie header ballen tilbake foran mål, og der dukker selvfølgelig ingen andre enn Marielle opp og setter enkelt mål nummer fire. Ut over omgangen lar vi Ørn ha mer ball enn i første omgang, men det er fremdeles vi som er mest farlige. Flere ganger er vi nær på å spille gjennom våre spisser på et høytstående Ørn-forsvar. De største sjansene får Marielle, først når hun selv dribler seg gjennom forsvaret til Ørn, men avslutningen settes like utenfor stolpen. Like etter er hun frempå igjen når Sara legger flatt inn fra venstre, og skuddet fra Marielle stryker oversiden av tverrliggeren. Etter 75 minutter kommer Lovise på banen, og hun gjør seg bemerket umiddelbart. Et innlegg fra høyre går forbi flere spillere før Lovise får tak i den. Skuddet blir i første omgang reddet av Ørn-keeperen, men returen setter Lovise selv i mål. Bare minutter seinere er hun igjen frempå og fyrer av et godt skudd fra ca. 16 meter, Ørn-keeperen redder mesterlig i første omgang, Sara får sjansen på returen, men klarer dessverre ikke å holde ballen under tverrliggeren. Ørn har også sine sjanser i andre omgang, ved en anledning måtte Cess igjen ta frem sitt beste med en strålende beinparade. På de andre forsøkene har vi stort sett nok spillere på riktig side, og viser en fantastisk evne og vilje til å være skuddstoppere. Det er også en viktig årsak til at vi har holdt nullen i fem av de åtte høstkampene.

 

Når det gjenstår to kamper, så ser vi at det nå skal bli vanskelig å ta oss igjen. Vi har satt et veldig press på Tynset og Molde som sannsynligvis må vinne sine gjenstående kamper (fire hver) for å ta oss igjen. Neste kamp er nettopp mot Molde, på selveste Aker Arena fredag 23.september. Vi resier dit med mye selvtillit, og gleder oss veldig.

Kampfakta
11.september kl.1600, 2.div kvinner Hemne Sparebank Arena
 KIL/Hemne – Trondheims-Ørn2 5-0 (3-0)

Mål:
1-0 14.min Solfrid (straffe)
2-0 19.min Marielle
3-0 25.min Solfrid (Sara)
4-0 47.min Marielle (Amalie)
5-0 78.min Lovise

Sjanser: 11-3
Corner: 2-3

Tilskuere: ca. 150

Lag:
Cecilie Lervik - Maren Ormset, Hilde Rosøy, Emilie Ringseth, Ane Skjølberg - Line H Fossmo (Lovise Berg 74.min), Ina Vårhus (Nora Høyem Olsen 22.min), Amalie Hoftun Bjerksæter, Sara Hoftun Bjerksæter (Maria Skar 82.min) -  Solfrid V Hofset, Marielle Meyer (Alvilde Ulfsnes 82.min)

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin