Viktig seier mot Steinkjer
Lørdag 24/9 vant vårt A-lag herrer en viktig 3.div-kamp hjemme mot Steinkjer. Målfesten endte 6-4 (4-3) etter scoringer av Hallvard K. Løseth 3, Mats Henriksen 2 og Anders Solem 1.
(OPPDATERT 9/26/2016 4:07:16 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde :  Lagenes innmarsj anført av de to lagenes kapteiner og toppscorere.
Bildene til høyre :
Øverst :  Tremålsscorer Hallvard K. Løseth.
Midten :  Tomålsscorer Mats Henriksen.
Nederst :  Målscorer Anders Solem.

Etter at de fire siste kampene hadde gitt oss bare ett poeng, var det tre meget viktige poeng som ble igjen i Hemne etter kampen mot topplaget Steinkjer lørdag. De fire siste kampene, som altså ga bare ett poeng, har ikke vært dårlige kamper av KIL/Hemne, men vi har ikke evnet og lyktes med å få med oss poeng i disse jevne kampene. Derfor var det ekstra lettelse og stor glede over å lykkes og få med seg tre poeng i kampen om å stå igjen i divisjonen.

Etter forholdsvis normale åpningsminutter, ble det fort ganske ellevilt i Ånesøyan lørdag. Fra det 9. min til det 22. min ble det scoret hele seks mål. Hjemmelaget tok ledelsen tre ganger, men gjestene svarte rimelig fort også tre ganger, dermed sto det 3-3 etter halvspilt første omgang.
Hallvard K. Løseth gjorde et klassemedtak da han brystet med seg ballen forbi forsvareren og satte den til side for keeper og i mål til 1-0, etter god pasning fra Brynjar Snekvik.
2-1 kom etter at Martin Solem ble spilt fram på høyresiden, han nådde igjen ballen på dødlinja og det gode innlegget ble headet i mål av Mats Henriksen på bakre fra 7-8 meter.
3-2 satte Hallvard K. Løseth i mål på straffespark etter at Håkon Aarvaag ble lagt i bakken.
KIL/Hemne tok på ny ledelsen etter knappe 35 min. Håkon Aarvaag tråklet seg ned og inn langs dødlinja og slo ut i feltet der Mats Henriksen bredsidet inn 4-3 fra ca 12 meter. Denne gang klarte ikke Steinkjer å svare og lagene gikk til pause med K/H-ledelse 4-3. En meget god 1. omgang offensivt med godt tempo og god presisjon i spillet. Defensivt så er det ikke så bra i og med at det blir et par litt for enkle baklengs.

Vi får en god start på 2. omgang.
Kun 5 minutter er spilt når Håkon Aarvaag på nytt felles innenfor 16-meteren og Hallvard Løva Løseth er sikker fra ellevemeteren.
Ti minutter senere øker Anders Solem til 6-3 på en heade/stuss fra fremre stolpe etter en godt slått corner fra Morten Ohren.
Selv om Steinkjer reduserer til 4-6 ganske kjapt etterpå har hjemmelaget god kontroll utover omgangen og den lenge etterlengtede seieren er aldri truet.
Dermed ender kampen med seier 6-4 i en målrik og meget underholdende affære på Hemne Sparebank Arena. Vi henger da med i kampen om å være blant de 4-5 øverste lagene på sluttabellen og retten til å så i 3.div også neste sesong.

KAMPFAKTA 3.div. herrer, avd. 10 :

KIL/Hemne - Steinkjer     6 - 4   (4-3)

Hemne Sparebank Arena, lørdag 24/9-2016 kl. 16.00

  #    9.min  1-0  Hallvard K. Løseth  (Brynjar V. Snekvik)
  #  14.min  1-1  STEINKJER
  #  17.min  2-1  Mats Henriksen  (Martin Solem)
  #  19.min  2-2  STEINKJER
  #  21.min  3-2  Hallvard K. Løseth (straffe - Håkon Aaarvaag felt)
  #  22.min  3-3  STEINKJER
  #  34.min  4-3  Mats Henriksen  (Håkon Aarvaag)
  #  50.min  5-3  Hallvard K. Løseth (straffe - Håkon Aarvaag felt)
  #  60.min  6-3  Anders Solem  (Morten Ohren)
  #  67.min  6-4  STEINKJER

Målsjanser :     13   -   8,
Cornere :     5   -   5,
Gule kort :  Ørjan Valstrand, KIL/Hemne

LAGET :
JørgenEnoksen - GardKillingberg (MagnusHofset fra 92.min), JonasMeyerNilssen, AndersSolem, MortenOhren - BrynjarVSnekvik, ØrjanValstrand, MatsHenriksen (MartinBFjeldvær fra 76.min) - MartinSolem (PålFSimonsen fra 34.min), HallvardKLøseth (RuneKlungervik fra 79.min), HåkonAarvaag (BjørnarSolberg fra 85.min).
Ubenyttet :  AmundBjørkøyli og AndersSVolden.

Neste MSA 3.div-kamp borte mot Byåsen2, søndag 2/10 kl. 16.00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin