Trenerteam på plass
KIL/Hemne har engasjert Ole Johan Helland og Daniel Skjølberg Krogstad som trenerteam for A-laget herrer, for sesongen 2017.
(OPPDATERT 12/9/2016 10:15:38 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

På bildet ser vi leder i KIL/Hemne, Roger Lernes, med de den nye trenerduoen Ole Johan Helland og Daniel S. Krogstad. 

KIL/Hemne er glade for å ha fått på plass det vi tror vil bli en god trenerløsning for vårt seniorlag på herresiden.
Ole Johan Helland (hovedtrener) og Daniel S. Krogstad (spiller og assistenttrener) mener vi vil være et godt trenerteam for å imøtekomme klubbens ambisjon om å være blant topplagene i neste års 4.divisjon og kjempe om opprykk til 3.divisjon.

Ole Johan Helland er en kjent skikkelse både i KIL/Hemne spesielt og i det lokale fotballmiljøet generelt. Han har bl.a. vært trener for KIL/Hemne sitt A-lag herrer tidligere også.

Daniel Skjølberg Krogstad er ny i KIL/Hemne-sammenheng. Vi er glade for å få en så god fotballspiller inn i vår spillerstall. Når vi i tillegg får nyte godt av hans kunnskaper og erfaring i en trenerrolle er vi meget godt fornøyd.
Daniel er en rutinert, venstrebeint, driblesterk, hurtig og god teknisk spiller. Han har spilt for Strindheim (2003-2006), Ranheim (2007-2014) og Strindheim igjen (2015-2016). Han har flyttet hit til Hemne og bor med samboer og en liten gutt på Fosseflata på Kyrksæterøra, og jobber som gym-/idrettslærer på Hemne videregående skole.

Klubben jobber videre med å komplettere støtteapparatet rundt A-laget, og rundt Ole Johan og Daniel.

KIL/Hemne Fotball er glade for å ha engasjert Ole Johan og Daniel, og ønsker duoen riktig lykke til framover!

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin