Seriestart 1.div kvinner - Historisk kamp for KIL/Hemne
2.påskedag (17.april) kl.1500 skjer det på Hemne Sparebank Arena. Da spiller vårt damelag en historisk kamp, nemlig sin første kamp i kvinnenes 1.divisjon.
(OPPDATERT 4/9/2017 1:06:12 PM)


Motstander i serieåpningen er Fløya fra Tromsø. Vi håper alle hemnværinger og andre som befinner seg i nærheten kjenner sin besøkelsestid og møter opp for å lage en fotballfest i Ånesøyan.

Helt siden opprykket var et faktum, 6.november 2016, har vi sett frem til dette. Vi har brukt vinteren til å forberede oss bedre enn vi har gjort noen gang tidligere. Selv om mange «eksperter» spår oss rett ned igjen så har vi stor tiltro til våre spillere, og at de skal kunne matche også de fleste lag fra landets nest øverste nivå.  

Vi håper at alle som var til stede under fjorårets kvalikkamp kommer på kamp igjen, det vil gi oss det «ekstra» som skal til for å løfte laget til å ta nye steg i løpet av 2017-sesongen. Hemne Sparebank Arena skal være vårt fort, og her skal det bli tøft å være bortelag. Om akkurat DU kommer så blir vi kanskje mer enn 500 tilskuere i Ånesøyan 2.påskedag. Velkommen til en gedigen fotballfest.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin