Byåsen ble for tøffe

Det ble en tung dag på Byåsen Arena for vårt damelag i dag. Byåsen vant fortjent 4-0.

(OPPDATERT 4/22/2017 9:19:50 PM)


Etter å ha startet med tre poeng i premieren mot Fløya så reiste vi til Trondheim uten press om å måtte ta poeng mot en av seriefavorittene Byåsen. Utgangspunktet var at Byåsen var favoritter og var det laget som hadde presset på sine skuldre. Nesten 200 supportere (helt utrolig) hadde fulgt oss til byen og alt lå til rette for et drama i snøværet.

Mulig det var snøværet som spilte oss et puss oss i dag. Kampen åpnet hvert fall i et voldsomt snøvær, og et aggressivt Byåsen så ut til å takle dette bedre enn oss. Allerede etter to minutter er hjemmelaget frempå og setter ballen i må etter et frispark, men målet blir korrekt annullert for offside. Vi noterer nok en stor sjanse et par minutter seinere, når de kommer alene med Karen, men en flott beinparade fra vår keeper gjør at vi berger nok en gang. Etter sju minutter derimot så ventet ikke Byåsen lenger. Vi er uoppmerksomme på et innkast på vår venstre side, en Byåsen-spiller får lagt inn foran mål hvor Adserø har kommet seg løs fra våre stoppere og enkelt setter 1-0 fra kort hold. Heldigvis fikk vi bedre kontroll etter hvert, og i takt med at været bedret seg kom vi stadig bedre med i kampen. Den neste halvtimen var ganske jevnspilt, men Byåsen var litt kvikkere, og virket litt farligere enn oss i dag. I det vi begynner å forberede oss på 1-0 til pause får Ramstad muligheten til å skyte fra ca 20 meter. Et godt og litt heldig skudd går mellom beina på en av våre og inn i Karens lengste hjørne. Den skulle vi helst ha unngått rett før pause.

Fortjent Byåsen-ledelse til pause, men kampbilde var slik at vi følte ikke at det var håpløst å komme tilbake. Men i stedet for at vi klarer å ta mer tak i kampen de siste 45 minuttene, så er det dessverre Byåsen som etter hvert får god kontroll på det som foregår på Byåsen Arena. Vi klarer aldri å få tatt kommandoen i kampen og sette noe trykk på hjemmelaget. Etter 60. minutter kommer 3-0 når et innlegg går gjennom vår målgård til backen Breistrand som har kommet seg på bakre stolpe og scorer enkelt. Etter 75.minutter så mottar Adserø ballen feilvendt på hjørnet av vår 5-meter, hun får litt for enkelt vende opp og banker ballen i mål under nettaket. Dermed 4-0 og fortjent hjemmeseier.

Vi kom raskt ned på jorda igjen etter den fine seriestarten og vi er slett ikke fornøyd med vår prestasjon i dag. Selv om Byåsen sannsynligvis også har mer å gå på, så var de ikke bedre i dag enn at vi på vårt beste burde spilt jevnt mot dem. Vi henger bra med på tempo og i dueller, men vi bruker litt for lang tid med ball, som gjør at aggressive Byåsen-spillere ofte klarer å stresse oss. Byåsen er med rette tippet i toppen, hvilket gjør at vi uansett ikke henger veldig med hodet etter denne kampen. Nå skal vi spille cup mot våre venner fra Tynset, før neste seriekamp borte mot Urædd 7.mai.

Takk til Byåsen for god kamp og lykke til videre. En fantastisk takk til våre supportere som er helt unike. Tenk at nesten 200 mennesker følger oss de 10 milene fra Øra til Trondheim for å se at vi spiller fotball. I dag klarte vi dessverre ikke å gi noe annet enn «tusen takk» tilbake, men vi lover at poengene skal rulle inn igjen.

Kampfakta
22.april kl.1400, 1.divisjon kvinner Byåsen Arena
 Byåsen - KIL/Hemne 4-0 (2-0)

Mål:
1-0 7.min Byåsen
2-0 43.min Byåsen
3-0 60.min Byåsen
4-0 75.min Byåsen

Målsjanser: 10-2
Cornere: 4-2

Gult kort: Emilie og en Byåsenspiller

Tilskuere: 313

Lag:
Karen Oline Sneve – Solfrid V Hofset, Emilie Ringseth, Hilde Rosøy, Maren Snekvik – Nora H Olsen (Maren Ormset fra 58.min), Amalie Hoftun Bjerksæter (Ane Skjølberg fra 83.min), Ina Vårhus, Ida M Bjørnbet – Marielle Meyer (Line Fossmo fra 73.min), Sara Hoftun Bjerksæter

Ubenyttet: Cecilie Lervik, Ann Silje Sættem, Alvilde Ulfsnes.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin