Surt tap mot Øvrevoll/Hosle

Dessverre hadde vi ikke marginene med oss i hjemmekampen mot Øvrevoll/Hosle. En jevn kamp ender med et knepent 0-1 tap.

(OPPDATERT 5/28/2017 11:12:02 PM)


Det ble en kamp med få sjanser og lite godt spill fra begge lag. ØHIL hadde ballen mer enn oss og kanskje noen flere halvsjanser, og slik sett er det kanskje rettferdig at de fikk med seg poengene hjem til Bærum.

Vi har stort sett god kontroll bakover, og vi står godt og avklarer de innleggene som kommer fra bortelaget. ØHIL slo mye langpasninger fra sitt forsvar som forventet, men dette hadde vi god kontroll på. For egen del skaper vi lite. Sara er gjennom ved et par anledninger men velger kanskje i begge tilfellene å avslutte litt for tidlig. Vi har også et par langskudd som går utenfor og over mål. Dessverre er vi ikke dyktige nok når vi har ballen selv. Vi er for unøyaktige i pasningene og vi er heller ikke flinke nok til å vende spillet inne på motstanders banehalvdel når vi har etablert et visst trykk.

Avgjørelsen kommer på et langskudd etter ca 77 minutter, Karen som for øvrig står en veldig bra kamp, er litt uheldig og ballen ruller så vidt over streken før hun klarer å ta den igjen.

Nå kommer det ny hjemmekamp allerede onsdag kl.1900 når vi får besøk av serieleder Byåsen til NM-kamp. Da blir det mulighet til å senke skuldrene og ikke tenke på at vi må ta med oss poeng. Neste helg blir det tur til Bergen for å møte tabelltoer Åsane. En tøff kamp sannsynligvis, men vi ser at vi kan spille jevnt mot de aller fleste nå, og da er det om å gjøre å få de berømte marginene på vår side.

 

 

Kampfakta:
27.mai kl.1430 Hemne Sparebank Arena, 1.div kvinner
KIL/Hemne – Øvrevoll/Hosle 0-1 (0-0)

Tilskuere: 265

Sjanser: 3-6
Corner: 1-2

0-1 77.min Øvrevoll/Hosle

Vårt lag: Karen Oline Sneve – Ann Silje Sættem (Maren Ormset fra 78.min), Solfrid V Hofset, Hilde Rosøy, Ida Bjørnbet – Nora Høyem Olsen (Line H Fossmo fra 46.min), Amalie H Bjerksæter, Ina Vårhus, Maren Snekvik (Emilie Ringseth fra 78.min) - Sara H Bjerksæter, Marielle Meyer

Ubenyttet: Ane Skjølberg, Malin Hunderi og Cecilie Lervik

 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin