RBK Fotballskole i regi K/H - tors 22/6 - søn 25/6
Vår fotballskole med nærmere 200 deltakere, jenter og gutter i alderen 11-16 år starter i dag torsdag. I dag får vi også besøk av RBK-spillere.
(OPPDATERT 6/22/2017 9:20:07 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

Været nå på åpningsdagen er strålende sol, og det er duket for en flott åpningsdag.

Følg med for oppdateringer underveis på vår facebook-side; Rosenborg Fotballskole - KIL/Hemne. Vi er også på  SnapChat - legg til KHfotballskole, og få med deg litt av hva som skjer utover ..... 

Det er oppmøte og registrering i Hemnehallen i dag torsdag mellom kl. 14.30-15.30. Deretter er det opptog med alle deltakerne, gruppevis fra Hemnehallen og ned til Ånesøyan. Der vil RBK-spillerne Birger Meling, Marius Lundemo og "våre egne" Pål Andre Helland og Magnus Stamnestrø være på plass til den offisielle åpningen som foretas av ordfører Odd Jarle Svanem.
Deretter vil det bli 1. økt alternert med gruppe- og enkeltfotografering. Kvelden avsluttes med kino på storskjerm i Hemnehallen.

Fredag er det først 2. økt, alle økter er for øvrig todelt, dvs. halvparten trener først, deretter andre halvpart. Så er det lunch og MOT-foredrag i Hemnehallen/HVS, før man igjen beveger seg ned til Ånesøyan og 3. økt. På kvelden fredag er det et stort familie St.Hans-arrangement i Ånesøyan som er åpen for alle. Her blir det tippekonkurranse, underholdning, aktiviteter, bål, grillmat, levende musikk og stor trivsel. Fredagskvelden avsluttes også med kino på storskjerm i Hemnehallen for den som ønsker.

Lørdag gjennomføres først økt nr. 4, deretter er det lunch før det blir 1.div-kamp damer på Hemne Sparebank Arena, mellom KIL/Hemne og KIL (Kongsvinger). Etter damekampen blir det 5.økt, før det blir eliteseriekamp mellom Vålerenga og Lillestrøm på storskjerm i Hemnehallen. Kl. 20.30-21.30 blir det fra scenen i Hemnehallen musikk- og fotball-QUIZ for deltakerne. På ettermiddagen lørdag kommer også Erik Hoftun på besøk.

Søndag er det stor turneringsdag fra kl. 09.00 til ca 13.15. Så blir det finaler i straffesparkkonkurransen, triksekonken og "mesternes mester". Så blir det lunch, før vi alle samles til avslutning og utdelinger i Hemnehallen. Ca kl. 16.00 søndag vil fotballskolen 2017 være historie, forhåpentligvis med mange gode opplevelser, minner, moro og trivsel.

VELKOMMEN til deltakerne og alle våre hjelpere, men også velkommen til foreldre og publikum, vi håper mange stikker innom!

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin