RBK Fotballskole i regi K/H 2017
Rosenborg Fotballskole i regi av KIL/Hemne 2017 er historie. Vi håper alle sitter igjen med gode minner og hadde det artig og trivelig i de 4 dagene på Kyrksæterøra.
(OPPDATERT 6/27/2017 5:08:02 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

På hovedbildet er alle fotballskoledeltakerne samlet, og danner K/H og er fotografert fra drone. Vi hadde drone oppe alle dager som filmet og fotograferte, og vi håper å få laget en fotballskolefilm i etterkant.
På høyresiden og nederst i artikkelen finner du noen bilder fra fotballskolen.
Flere bilder (600-700 stk) finner du på facebook-siden til Rosenborg Fotballskole - KIL/Hemne.

4 glade fotballdager i strålende vær, med MOT-verdier og trivsel i høysetet er over. 4 dager med gode sommerminner, nye venner og ikke minst mestring og motivasjon for videre glede og trivsel med fotballen og kameratskapet. Selvfølgelig er det noen situasjoner og hendelser i løpet av 4 dager med 190 ungdommer i alderen 11-16 år. Skulle bare mangle, men det er greit, når det meste ordner seg der og da. Vi håper og tror at alle hadde fine fotballdager på fotballskolen, som kanskje har gitt minner for livet og varig vennskap. Vi håper dere kommer tilbake, og ønsker velkommen tilbake neste år!

Vi var utrolig heldig med været i år, i alle fall med bakgrunn i værmeldingene i forkant. God temperatur, fint treningsvær og bare litt regn var det vi fikk, - og takk for det!  Det gode været bidro selvfølgelig til økt trivsel og glade unger.

Torsdag hadde vi registrering, opptog, offisiell åpning, fotografering enkeltvis og i gruppe, 1. fotballøkt og kino. Da hadde vi også populært besøk av RBK-spillerne Marius Lundemo, Birger Meling, "våre egne" Pål Andre Helland og Magnus Stamnestrø.

Fredag hadde vi 2. og 3. fotballøkt, MOT-foredrag, St.Hans-feiring med vel 500 personer i Ånesøyan og kino.

Lørdag hadde vi 4. og 5. fotballøkt, med 1.div-kampen damer mellom KIL/Hemne og Kongsvinger imellom, storskjermkamp fra Eliteserien mellom Vålerenga og Lillestrøm, minikonsert og fotball-/musikk-QUIZ.

Søndag var det turneringsdag med 23 lag, finaler i "Mesternes Mester", triksekonkurransen og straffesparkkonkurransen, premieutdelinger og avslutning.

Fotballskole-komiteen og KIL/Hemne takker for i år, ønsker alle en riktig GOD SOMMER, og ikke minst ...... velkommen til Rosenborg Fotballskole i regi av KIL/Hemne i 2018!

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin