MSA: tap 0-3 mot Orkla
MSA tapte 0-3 (0-1) mot Orkla i vinterserien fredag 21/2 kl. 19.00. Artig og bra å få en vinterseriekamp i Ånesøyan, selv om banen ble hard og vanskelig de siste dagene.
(OPPDATERT 2/22/2014 9:09:20 AM)

Olav Magnus Stamnestrø
Vi sleit en del de første 25 minuttene, vi satte hverandre i vanskelige situasjoner med ball, langt tilbake på banen som gjorde at vi mistet ballen mye. Defensivt uten ball hadde vi for stor avstand og kom ikke godt nok opp i Orkla-spillerne. Orkla fikk også 1-0 før 10 min var spilt, de fikk slå inn fra sin høyreside og gå opp upresset og heade i mål fra 6-7 meter.
Siste 20 min av omgangen bedret vi oss, vi lå bedre defensivt, var tettere på, vant ballen langt oftere, og kom i gunstige overgangsposisjoner, uten at vi klarte å utnytte dette til klare målsjanser.

Første halvdel av 2.omgang gjennomfører vi bra, vi har bra kontroll bakover og vi er mer presise med ball og spiller ballen tidligere og hurtigere. Vi skaper etterhvert også gode målsjanser, bl.a. har Hallvard 2 baller i nettet, men som nok korrekt avblåses for offside, og vi kunne kanskje også hatt et straffespark. Uansett en positiv periode og hvor vi var nærme utligning.
Litt skuffende så lar vi Orkla ta mer og mer over de siste 15-20 minuttene.. Vi omstiller oss for sakte, er for seint på plass defensivt og går "litt opp i liminga". Orkla scorer to mål siste 10-12 minuttene, noe som ødelegger helhetsinntrykket av kampen for vår del.

Orkla er totalt bedre enn oss og vinner fortjent. De er kvikkere, kjappere til beins og bedre en mot en. De kommer også fort og bra framover når vi er uorganisert.

Fra kampen tar vi med oss en godt gjennomført midtperiode, hvor vi både har bra kontroll og er godt organisert defensivt. Vi får også etablert bra pasningsspill og framdrift i perioder. Startperioden er for svak, og mest skuffende er siste kvarteret av kampen hvor vi altså ødelegger totalen litt.

Kampfakta vinterserien 3.div. :

Ånesøyan kgb, fredag 21/2 kl 19.00

KIL/Hemne - Orkla     0 - 3   (0-1)

  #     8.min   0-1   ORKLA
  #   79.min   0-2   ORKLA
  #   87.min   0-3   ORKLA


Målsjanser :     4   -   9
Cornere :     4   -   6
Gult kort :  Gard Killingberg og 1 til Orkla.

Laget :
Rune Rustli - Gard Killingberg - Petter Ø. Lernes - Morten Klungervik - Lars K. Wingan - Brynjar V. Snekvik - Mats Henriksen - Jonas Meyer Nilssen - Håkon Aarvaag - Hallvard K. Løseth - Petter Sødahl.
Benyttede innbyttere :
Johan Rennemo - Mats L. Karlstrøm - Fredrik D. Sødahl.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin