Tap mot serielederen I
Lørdag 10/10 tapte vårt A-lag herrer i 3.div. med 1-3 (1-2) hjemme for serielederen Tynset. Martin Solem scoret KIL/Hemne sitt mål.
(OPPDATERT 10/13/2015 4:14:05 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE : Hovedbilde: KIL/Hemne under oppvarming.  Bildet til høyre: Målscorer Martin Solem.

Lørdagens gjester Tynset har hatt en fantastisk sesong etter at de kom "i flyten". Men de er også et bevis på hvor rar fotballen kan være, de hadde 6 tap på sine 8 første kamper. Deretter har de nå 15 seire og 1 uavgjort (mot bunnlaget Kvik). Dette har bragt dem øverst på tabellen, og etter at Orkla, noe overraskende avga poeng mot, ja nettopp bunnlaget Kvik, søndag, leder Tynset med 4 poeng. Dermed har de råd til å tape toppoppgjøret mot Orkla kommende lørdag, og likevel rykke opp, hvis de slår Faaberg borte i siste kamp.

Vi hadde 5 seire på rad og var også i bra flyt, og hadde et berettiget håp om å tukte serielederen på vår hjemmebane lørdag. Dengang ei, selv om det startet så bra, med bra spillemessig innledning og ledelse 1-0 før 10 minutter var passert.Hallvard K. Løseth kom ned til dødlinja og la ut, der kom Martin Solem og scoret sikkert fra 4 meter. Men det gikk ikke lang tid før det hele var snudd, 5 skjebnesvangre minutter for oss .... vi var plutselig usikre og ubesluttsomme, Tynset scoret 2 mål og hadde også et par brukbare muligheter ut over det. Først er det kanten Ole Erik Midtskogen som gjør alt selv, mottar ballen på 40 meter, litt ut på siden, setter fart og glir litt for lett forbi 2 av våre forsvarere og tåer ballen i mål fra 10-12 meter. Like etterpå er vi passive på et innkast fra høyre, men får klarert ut til siden hvor en Tynset spiller utfordrer og slår flatt ut, hvor deres andre kant Andre Brendryen sommer og skyter hardt opp i nettaket fra 12 meter. Etter at vi får summet oss litt etter dette sjokket, melder vi oss på i kampen igjen, og preseterer en bra siste halvdel av 1.omg. men uten å få tellende resultater i målprotokollen. Dermed står det 1-2 i favør Tynset til pause.

Vi starter også greit i 2.omgang, men får en tung baklengs etter ca 10 minutter. Tynsets kaptein Henning Røe slår et frispark fra 25 meter, via muren og i mål forbi en utmanøvrert Asbjørn Ø. Solheim. Etter dette har vi en meget svak periode, og Tynset kunne fort ha økt sin ledelse. Vi løfter oss inn i kampen igjen, tilriver oss et overtak og øyner kanskje muligheten for en real sluttspurt. Dette håpet svinner hen da Brynjar V. Snekvik får sitt andre gule kort og må forlate banen. De siste 10 minuttene blir en transportetappe som serieleder Tynset kontrollerer inn.

Dermed blir det for oss et tungt hjemmetap, men stor honnør til Tynset som virkelig framstår som et Lag, og jobber knallhardt for hverandre. De tok etterhvert en fortjent seier, og er bedre enn oss på noen viktige områder. Vi ønsker Tynset lykke til i serieavslutningen og de kan nå avgjøre opprykkskampen med minst uavgjort hjemme i toppkampen mot Orkla lørdag. Det blir helt sikkert en fotballfest med mye folk og stor stemning. Rykker de i tillegg opp, så vil det garantert bli elleville jubelscener på Nytrømoen.

KAMPFAKTA 3.div. avd. 09, herrer :

KIL/Hemne - Tynset   1 - 3   (1-2)

Hemne Sparebank Arena, lørdag 10/10-2015 kl. 16.00

  #   10.min   1-0   Martin Solem  (Hallvard K. Løseth)

  #   14.min   1-1   Ole Erik Midtskogen, TYNSET

  #   16.min   1-2   Andre Brendryen, TYNSET

  #   56.min   1-3   Henning Røe, TYNSET

Målsjanser :     5   -   9

Cornere :     8   -   4

Gule kort :  2 til Brynjar V. Snekvik, og dermed også rødt,  +  1 til Tynset.

LAGET :   Asbjørn Ø. Solheim - Rune Klungervik - Morten Blakstad - Anders Solem - Bjørnar Solberg (Erlend S. Fagerhaug fra 85.min) - Brynjar V. Snekvik - Martin B. Fjeldvær (Petter Sødahl fra 69.min) - Mats Henriksen - Martin Solem (Pål F. Simonsen fra 39.min) - Hallvard K. Løseth - Håkon Aarvaag.  Ubenyttede innbyttere :  Jørgen Enoksen - Morten Klungervik - Petter Ø. Lernes - Jonas Meyer Nilssen.

Neste MSA 3.div.kamp, borte mot Flisa, lørdag 17/10 kl. 16.00

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin