Hjemmetap for A-laget i 3.div
Vårt A-lag herrer i 3.div tapte fredag 26/8 med 1-2 (0-1) hjemme mot Tillerbyen. Anders Solem headet inn KIL/Hemne sin scoring midtveis i 2.omgang.
(OPPDATERT 8/28/2016 9:35:33 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

Bildet til høyre viser målscorer Anders Solem, som headet inn 1-1 ca midtveis i 2.omgang.

Etter 6 strake 3-poengere kom tapet. Det ble et litt bittert 1-2 tap hjemme mot Tillerbyen, der vi absolutt skulle fått med oss poeng. Etter en litt avventende start av begge lag i åpningsminuttene tok hjemmelaget grep om kampen. Bra tempo og bevegelse gjorde at Tillerbyen slet med å henge med og vi skapte 2-3 bra målsjanser, men uten uttelling. I siste halvdel av 1.omgang datt vi litt i kvalitet og presisjon, vi mistet ballen for ofte og flyten forsvant i vårt spill. En ekstra kalddusj ble det helt på slutten av omgangen da Tillerbyen gikk opp i 1-0. Et frispark ble slått inn i feltet, hvor vi klarerte dårlig og returballen ble banket opp i nettaket.

Selv om ikke alt går på skinner i 2.omgang heller, så løfter K/H-guttene seg og vi maler på. Knapt midtveis i omgangen får vi lønn for jobbingen. Morten Ohren slår et hardt innoverskrudd frispark, som Anders Solem header i nettmaskene, til fortjent utligning til 1-1. Kvarteret før slutt kommer en ny kalddusj. Tillerbyen har få muligheter i 2.omgang, men denne gang får de scoring og på ny ledelsen. Et frispark slås inn i feltet, Tillerbyen er først på ballen og den heades mot mål over Jørgen Enoksen som er på halvdistanse. K/H-karene prøver godt også etter dette, men vi sliter med å skape de store sjansene, selv om vi flytter fram folk på slutten i håp om å skape mere. Kampen ebber ut med hjemmetap 1-2, og skuffelsen ligger tungt over Ånesøyan.

Vi gjennomfører ingen dårlig kamp, men mangler det "lille ekstra" og får ikke den gode flyten i spillet vårt.

KAMPFAKTA 3.div. herrer avd. 10 :

KIL/Hemne - Tillerbyen   1 - 2   (0-1)

Hemne Sparebank Arena, fredag 26/8-2016 kl. 19.30

  #   45.min   0-1   TILLERBYEN
  #   64.min   1-1   Anders Solem  (Morten Ohren)
  #   76.min   1-2   TILLERBYEN

Målsjanser :     8   -   4
Cornere :     5   -   6
Gule kort :  Jonas Meyer Nilssen og Mats Henriksen K/H + 4 til Tillerbyen, derav to til samme spiller og rødt kort.

LAGET :
JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen (PålFSimonsen fra 84.min), AndersSolem, MortenOhren - BrynjarSnekvik, MartinBFjeldvær, MatsHenriksen - MartinSolem, HallvardKLøseth, HåkonAarvaag.
Ubenyttet :  AsbjørnØSolheim, BjørnarSolberg, ErlendSFagerhaug, LarsKWingan, PetterSødahl, EspenSBjerknes.

Neste MSA seriekamp i 3.div, borte mot Orkla, søndag 4/9 kl 17.00.

Neste MSB 4.div-kamp borte mot Kvik, søndag 28/8 kl. 15.00.

HUSK  KIL/Hemne-Rosenborg på Ånesøyan grasbane torsdag 1/9 kl 18.00,  -  VELKOMMEN!

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin