Seier mot Namsos, men nedrykk!
Vårt A-lag herrer vant siste seriekamp lørdag 22/10 med 4-1 (1-1) hjemme mot Namsos. Men Tillerbyen vant 9-0 i sin kamp og passerte oss på sluttabellen, med to mål bedre målforskjell.
(OPPDATERT 10/23/2016 4:18:23 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

Hovedbilde :
Fra innmarsjen i lørdagens kamp mot Namsos.
Bildene til høyre får symbolisere at vi "snublet" med minst mulig margin, men at med KIL/Hemne i hjertet, så reiser vi oss nok og kommer igjen!

Målscorere i 4-1 seieren var Hallvard K. Løseth, Morten Ohren, Brynjar V. Snekvik og Ørjan Valstrand.

Vi har gjennom hele sesongen med vårt A-lag i 3.divisjon hatt som mål å bli blant de 5 beste lagene, og dermed kvalifisere oss for neste sesongs spissede 3.divisjon (kun seks 3.div-avdelinger f.o.m. 2017). Vi har jobbet hardt for dette og stort sett hatt plasseringer rundt 5.plassen sesongen gjennom. 5 serierunder før slutt var vi nede på 8.plass, men seire i 4 av de 5 siste bragte oss opp på ...... 6.plass til slutt, med to mål dårligere målforskjell enn Tillerbyen som vant hele 9-0 mot Stj.Blink2 i siste kamp.
Derfor er det blytungt og surt nå, å rykke ned med minst mulig margin, og ikke få være med i neste års meget attraktive og sportslig sett gode 3.divisjon.
Men men sånn er fotballen ........ og når vi får døyvet den verste skuffelsen, så bretter vi opp ermene og sørger for at KIL/Hemne kommer igjen .....

Før kampen var både Charlottenlund, Tillerbyen og KIL/Hemne nærmest likt på tabellen, alle med 43 poeng, Challa og K/H med lik målforskjell og Tillerbyen med 3 mål svakere.
Charlottenlund møtte NTNUI og fikk det tøft, Challa tapte 1-3 etter bl.a. en tidlig utvisning.
Tillerbyen møtte et redusert Stj.Blink2, ledet 2-0 til pause, og vant til slutt hele 9-0.

Vi møtte Namsos som la seg langt tilbake på banen og kjempet hardt. Vi trykket på og hadde klart overtak kampen gjennom. Uttellingen lot imidlertid vente på seg, og 1-0 kom etter vel halvtimen. Hallvard K. Løseth var frampå og satte inn returen etter et frisparkskudd fra Morten Ohren. Vel 5 minutter før pause var Namsos på en sjelden visitt i K/Hs 16-meter, felling, straffespark og 1-1 i målprotokollen. Lagene gikk da til pause med 1-1, og med info om 2-0-ledelse til Tillerbyen.

I 2.omgang var kampbildet det samme, det meste foregikk på Namsos sin halvdel, og vi fokuserte på å bruke bredden godt og holde balltempo. Fikk i og for seg utbytte av dette og scoret 3 mål i 2.omgang, men det hjalp altså så lite da Tillerbyen scoret hele 7 mål i 2.omgang.
Morten Ohren ordnet 2-1 på et skudd fra 18-20 meter etter corner fra Mats Henriksen.
Knappe kvarteret før slutt sørget Brynjar V. Snekvik for 3-1 på et skudd fra ca 16 meter, etter pasning fra Gard Killingberg.
Ørjan Valstrand, med god hjelp fra en Namsos-forsvarer, kranglet inn sluttresultatet til 4-1 på overtid.

KAMPFAKTA 3.div avd 10, herrer :

KIL/Hemne - Namsos     4 - 1   (1-1)

Hemne Sparebank Arena, lørdag 22/10-2016 kl. 16.00

33.min   1-0   Hallvard K. Løseth (Morten Ohren)
38.min   1-1   NAMSOS  (straffespark)
64.min   2-1   Morten Ohren  (Mats Henriksen)
78.min   3-1   Brynjar V. Snekvik  (Gard Killingberg)
90.min   4-1   Ørjan Valstrand / selvmål

Målsjanser :     16   -   2
Cornere :     12   -   1
Gule kort :  tre til Namsos, derav to til samme spiller og dermed rødt.

LAGET :
JørgenEnoksen - GardKillingberg, BjørnarSolberg (RuneKlungervik fra 69.min), AndersSolem, MortenOhren (MartinBFjeldvær fra 85.min) - BrynjarVSnekvik, ØrjanValstrand, MatsHenriksen - MartinSolem, HallvardKLøseth, PålFSimonsen (AndersSVolden fra 81.min).
Ubenyttede innbyttere : 
AmundBjørkøyli, ErlendSFagerhaug, EspenSBjerknes, MagnusHofset.

Takk for i år!

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin