Reisebrev fra Tyrkia

Kil/Hemne MSA er denne uka på treningsleir i Side i Tyrkia.

(OPPDATERT 2/28/2012 7:12:04 PM)

Erik Snekvik

Laget reiste fra trøndersk vinter på lørdag, og alle spillere og ledere kom gjennom sikkerhetskontrollen til tross for at alt fra haglpatroner til solkrem ble beslaglagt. Flyturen nedover med Norwegian var veldig komfortabel, og vi landet i Antalya litt over 16.00 norsk tid. Der ble vi møtt av en vennlig tyrker som var ca 150 cm lang, 150kg tung og som viftet ivrig med et skilt det stod KILL Hemne på. Fra flyplassen til Side er det ca 55 km, og vi kom til et flott hotell med fine rom.

 

Søndag morgen våknet vi opp til et fantastisk vær, nydelig frokost og guttene virket tent og motivert for ei uke med skikkelig trening. Fra hotellet til baneanlegget er det bare noen hundre meter å gå, og banene er helt fantastiske. Vi kjørte to økter på søndag og to på mandag. Alle øktene har hatt høy kvalitet og det nye spillesystemet vårt 4-2-3-1 begynner å sitte. Mandag og i dag har været vært litt mer trøndersk, men banene holder seg veldig bra. Det er for tidlig for den vanlige turistsesongen her enda, så vi har det meste for oss selv. På hotellet bor kun vi og SK Lenze Asten. De er et lag fra nivå 3 i Østerrike. De har trent ved siden av oss om dagene og vi har sett at de holder et høyt nivå. I dag spilte vi treningskamp mot dem. Vi spilte 3 omganger à 30 min. Siden både Morten Ohren (hazardiøs bading) og Martin Solem sliter med skader var det klart for å prøve ut nye folk i nye roller. Petter Lernes og Jonas Meyer spilte sidebacker, mens Stian Aae spilte midtstopper. Alle gjorde det for første gang og alle spilte meget godt. Første omgangen vant vi 1-0, (Brynjar) og det nye systemet fungerte veldig bra. Den andre omgangen endte 1-1 (Rune K), og den siste 0-0. Trener Roar Melkvik var meget fornøyd med laget etter kampen, og mente at med noen justeringer videre blir dette veldig bra.

 

I morgen er det pån igjen med to treningsøkter. Været har vært dårlig i to dager nå, men meldingene tyder på at vi får fine dager fram til hjemreisen på lørdag. Vi har hatt et fantastisk opphold så langt, både sportslig og sosialt.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin