Våre profiler

BREDDE OG TALENTER: Hvem blir vår neste profil ?Vår viktigste samfunnsoppgave er å skape et positivt idrettsmiljø for barn og unge.  I tillegg viser vi at det er mulig å komme fra et lite sted og hevde seg som fotballspiller.

Våre tidligere profiler som Erik Hoftun, Ardian Gashi og Vegard Forren er til stor inspirasjon for våre unge spillere. Erik var kaptein på KIL/Hemne-laget som i 1988 for første gang rykket opp til 2.divisjon.
 Ex KIL/Hemne-spillere:

                                

Erik Hoftun
Klubber: KIL/Hemne, Molde, Rosenborg og Bodø/Glimt
A-landskamper: 30
Meritter: 11 seriemesterskap, 3 norgesmesterskap,
6 Kniksen-priser som årets forsvarsspiller          

Erik spilte 138 A-kamper for KIL/Hemne for han tog steget via Molde til RBK. Han er en av norsk fotballs mestvinnende spillere. Erik har som kjent gått over i rollen som sportsdirektør i RBK


Aridan Gashi

Klubber: KIL/Hemne, Molde, Ørn-Horten, Vålerenga, Brann, Fredrikstad
A-landskamper: 7
Meritter: 2 seriemesterskap

Ardian forlot KIL/Hemne i 1998 etter å gått gradene  i de aldersbestemte klassene og spilt 43 kamper for KIL/Hemnes A-lag. Deretter gikk veien til Molde hvor han ikke fikk mye tillit, men etter et mellomopphold i Ørn-Horten skjøt karrieren fart, og Ardian er seriemester både for Brann og Vålerenga.


Vegard Forren
Klubber: KIL/Hemne, Molde

Vegard ble hentet av Molde foran høstsesongen 2007, etter blant annet å ha gjort seg bemerket da KIL/Hemne slo ut nettopp molde av NM. Vegard gjorde en pangdebut i Tippeligaen 2008 og er fast inventar på Norges U-21 landslag.
Pål André Helland
Klubber: KIL/Hemne og Rosenborg

Pål André gikk til RBK sommeren 2006. Der har han fortsatt sin fine utvikling og er i 2009 en del av RBKs A-stall. Samtidig er han en av støttespillerne på Norges U-19 landslag.

Maren Snekvik
Klubber: KIL/Hemne og Kattem

Maren er vår første toppseriespiller på kvinnesiden. Hun har også landskamper for J-17 landslaget og spiller toppseriefotball for KattemSpillere med KIL/Hemne-bakgrunn med ungdomslandslagskamper for Norge (nåværende klubb i parentes):

Jan Ståle Berg (lagt opp), Ole Johan Singsdal (KIL/Hemne), Ardian Gashi (Fredrikstad), Alex Valencia (Odd Grenland), Pål Andre Helland (RBK), Maren Snekvik (Kattem).

Aktive KIL/Hemne spillere i andre klubber: Leif Zahl (Byåsen Toppfotball), Asgeir Snekvik (Kristiansund BK)

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin