Artig og spennede - seier 6-4
Torsdag kveld spilte junior 2.div-laget hjemmekamp mot Jonsvatnet. Seier 6-4 smakte godt etter å ha ligget under 3-4.
(OPPDATERT 5/10/2012 9:25:58 PM)

Atle Karlstrøm
Jonsvatnet som juniorlag var et nytt bekjentskap i Ånesøyan. Da de steg ut fra sin spillerbuss virket de store i fysikk mot våre gutter, men vi ble enige før kampen om å spille pasningsfotball og ikke bli fristet til fysisk duellfotball.

Det ble en målrik åpning på kampen. Håvard Bakken var på rett sted etter dødball og vi ledet 1-0 allerede etter 2 min. Men ett minutt senere utlignet Jonsvatnet til 1-1.
Etter 13 min ble Håvard felt på veg gjennom. Han sørget for 2-1 ledelse da han bestemte seg for å ta straffen selv.
Etter 16 min gikk vi opp til 3-1 da Martin L. Karlstrøm puttet en korner fra Håvard. Men Jonsvatnet ga seg ikke, og både reduserte og utlignet til 3-3 før pause.
1.omgangen hadde vi spillemessig taket på, og spillerne selv skjønte selv at her var det mulighet for å vinne en fotballkamp.

Men 2.omg startet ikke som vi tenkte. Jonsvatnet gikk opp i ledelse 3-4 etter 5 min, og vi ble litt skeptiske og tamme etter det. Men kom gradvis tilbake med litt mer muskler, og fikk 4-4 etter 24 min da Joakim Bjerknes satte en retur fra keeper etter frispark. 
Joachim Olsen var ikke fornøyd med uavgjort, men ønsket å vinne kampen. Han satte inn 5-4 i det 31.min, og Håvard Meek headet inn til trygg seier i det 44.min.

Positivt: Skorer 6 mål, og prøver å spille pasningsfotball med få berøringer. Vi stiller et ungt lag. 6 spillere fra G16 bidrar til et godt G19 KIL/Hemne2.

Nagativt: Slipper inn 4 mål, egentlig bare tullmål når vi tenker litt etter ;.)
 
Spillere: Asbjøn Ø. Solheim, Ulrik V. Sandvik, Mads Island, Ingebrigt Mjønesaune, Jan Kr. Daaland, Marin Langmo Karlstrøm, Andre Kilen, Håvard Bakken, Kristian Haugen, Joakim Bjerknes, Erlend Fagerhaug, Joachim Olsen, Pål Fredrik Simonsen, Håvard Meek, Espen Bjerknes

Ny kamp allerede lørdag hjemme i Haugøyan kl 14.00 mot Ranheim2  

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin