Uavgjort 3-3 i kveldens kamp mot Orkla i Ånesøyan
KIL/Hemne 2 og Orkla spilte i kveld uavgjort 3-3, etter at stillingen ved pause var 2-1 til oss.
(OPPDATERT 5/11/2012 10:29:58 PM)

Henry Sødahl
Vi visste før kveldens kamp at vi møtte et godt lag, men vi var godt forberedt til kampen og var klar på at vi hadde en god sjanse hvis vi klarte å stå samlet og være mest mulig kompakt.

De første minuttene følte lagene litt på hverandre, Orkla var farlige på dødballer, men vi sto godt i mot. Rune hadde også et par gode redninger i denne perioden.

Etter ca. 20 spilte minutter tok vi ledelsen 1-0. Fredrik spilte gjennom Håkon som driblet seg forbi deres bakerste mann og satte inn 1-0. 10 min. senere utlignet Orkla etter at de utnyttet at vi var i ubalanse og alene med Rune satte Orklaspilleren ballen i mål.

Like før pause gikk vi opp i 2-1 etter et glimrende angrep. Mads spilte gjennom Bjørnar som kom på overlapp. Innlegget til Bjørnar møtte Håkon og dermed 2-1.

I pausen fokuserte vi på å fortsette som i første omgang, ligge kompakt å være veldig konsentrerte. Vi hadde en periode litt problemer med å komme raskt nok opp i presset i andre omgang. Dette utnyttet Orkla og gikk opp i 3-2 etter scoringer i det 54 og 60 min.

Etter 74 min. utlignet Erlend etter et flott innlegg av Lars K. og dermed var vi like langt.

De siste 10 min. kjørte vi fullstendig og hadde flere store sjanser til å avgjøre kampen, men ballen ville ikke i mål. Selv om vi kunne avgjort kampen på slutten, må vi si oss godt fornøyd med uavgjort. Vi stilte et meget ungt lag og guttene gjorde en god kamp mot en god motstander.

Laget:

Rune Rustli

Bjørnar Solberg
Morten Blakstad (60 min Lars Reiten)
Petter Lernes
Morten Lernes

Petter Sødahl (75 min. Bjørn Schei)
Jonas M. Nilssen
Mads Karlstrøm (65 min. Erlend Hansen)
Fredrik D. Sødahl
Lars K. Wingan

Håkon Aarvaag
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin