4. divisjonslaget slo Heimdal 4-0 i Trondheim torsdag kveld.
4. divisjonslaget slo Heimdal 4-0 torsdag kveld i Trondheim etter at stillingen ved pause var 1-0.
(OPPDATERT 6/15/2012 9:18:42 PM)

Henry Sødahl
De 2 siste kampene til vårt 4. divisjonslag har endt uavgjort, 0-0 mot Strindheim2 og 1-1 mot Bjørgan.

Vi var derfor klar på det før kampen mot Heimdal at det var viktig å ta med seg 3 poeng hjem.

Kampen åpnet noe famlende fra vår side med mange unødvendige balltap og ukonsentrert spill på egen halvdel. Dette ga Heimdal noen gode overgangsmuligheter, men enten var avslutningene deres for dårlige, eller så sto Jørgen i veien. Etterhvert kom vi mer inn i kampen og det bølger frem og tilbake. Etter ca. 38 min. tok vi ledelsen 1-0. Morten L. slo et glimrende innlegg hvor Stian kom på et dypt løp og headet ballen vakkert i mål.

Dermed 1-0 til oss ved pause som var noe flatterende etter spill og sjanser.

Andre omgang åpnet jevnt, men etter ca. 60 min. kjempet Hallvard til seg ballen inne i Heimdals 16-meter og fikk slått til Lars W. som dundret ballen i krysset fra 6-7 meter.

10 min senere  snappet Fredrik opp et utkast fra Heimdals keeper, og slo inn i feltet hvor Mads fikk avsluttet fra straffemerket og ballen lå klistret i samme krysset som Lars avsluttet.

Etter 3-0 tok Heimdal over spillet en periode, men Jørgen sto glimrende i mål og hadde i denne perioden 3 glimrende redninger.

Etter ca. 75 min. forserte Jonas framover i banen og fra ca. 20 meter fyrte han av en kanon som gikk i samme kryss som de tidligere scoringene i 2. omg, dermed ledet vi 4-0 og kampen var avgjort.

Det bar også de siste 15 min. preg av, hvor vi kunne scoret flere mål hvis vi hadde vært litt mer presise i overgangene.

Selv om 4-0 er  mye i forhold til spill og sjanser, vant vi en fortjent seier mot Heimdal. Når vi klarer å ligge kompakte og jobbe sammen, er vi vanskelig å score på. Vi skapte også mange store sjanser. Halvard var et konstant uromoment på topp og når vi blir enda mer presis på overgangene vil vi skape enda flere sjanser.

Scoringene  må alle være kandidater til årets mål, 4 utrolig flotte scoringer.

Det er også viktig at vi har fått inn litt mer rutine i laget. Både Morten B og Knut Johan bidrar veldig positivt i laget, som også gjør at ungguttene hever seg.

Laget:

Jørgen Enoksen

Morten Lernes
Morten Blakstad (46 min. Fredrik D. Sødahl)
Petter Lernes (15 min. Bjørn Schei)
Bjørnar O. Solberg

Stian Aae
Jonas M. Nilssen

Mads Karlstrøm
Knut Johan Singstad
Lars K. Wingang (75 min. Lars Reiten)

Hallvard Løseth

Neste kamp torsdag 28.06. kl. 19.30 mot Nardo2.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin