Fantastiske dager på Storsjøcup er over!
Kil/Hemnes lag i Storsjøcupen er slått ut i 16 dels og 8 dels finalene i A-sluttspillet i dag. G13 på bildet røk ut i kvartfinalen i B-sluttspillet.
(OPPDATERT 7/7/2012 12:25:00 AM)

Erik Snekvik
Relaterte saker
 • Stengte baner
 • Nøkler funnet i Ånesøyan
 • Midtsommercup flyttet fra 11.juni til 18.juni.
 • Molde kommer ikke nå i høst ...
 • Unik mulighet for KIL/Hemne-folk .....
 • Gutter16, ballgutter RBK-Sogndal
 • Nå haster det med å melde seg på Romjulscupen!
 • Kampreferat fra ditt lag?
 • Kil/Hemnes J13, J14, G13 og G14 deltar denne uka på Storsjøcup i Østersund. Rammen er helt fantastisk. Ca 150 spillere, søsken og foresatte er samlet på Wången ca tre kvarters kjøring fra banene. Vi ankom mandag ettermiddag i et forferdelig regnvær, men tirsdag var det sol fra skyfri himmel og topp spillevær. Dagen startet først for J13 som hadde Steinkjer i sin første kamp allerede kl 08.00. Jentene tok tak fra start og kjørte kampen og vant til slutt fullt fortjent 2-1. Kl 12.00 var det G14 sin tur. De møtte Verdal2 og det ble utklassing med solid 6-0 seier etter fantastisk flott fotball. G13 og J14 spilte begge kl 18.00. G13 møtte Lånke i sin første skikkelige ellverkamp noensinne. De storpilte og vant fullt fortjent 5-1. J14 møtte Åsguten og vant solide 7-1. Status etter første dag er 12 poeng og 20-3 i målforskjell. Det er imponerende. Etterpå ble det felles grilling på Wången (bildet). Fantastisk trivelig og sosialt både for spillerne og oss foreldre.

  Onsdag våknet vi til gråere vær igjen, men spillelysten var på topp. Alle fire lagene skulle spille på hovedanlegget og det var mulig å få med seg alle kampene. Det er et fantastisk syn å se Kil/Hemneflaggene på hver eneste kamp og våre supportere er cupens beste igjen. Det er en sann fryd å være hemnværing her.

  Først ut onsdag var J13 som møtte Verdal. Det var en jevnspilt kamp men Verdal klarte å putte en ball i mål i hver omgang slik at sluttresultatet ble 0-2. Jentene jobbet godt men mente at de hadde mere å gå på og at det skal ut i neste kamp. Etterpå var det J14 som møtte Otillienborg. Dette ble en veldig tett og jevn kamp der begge lag hadde store sjanser, men ingen klarte å få ballen i mål og 0-0 var et rettferdig resultat. Jentene har dermed fire poeng og styrer gruppa. G14 møtte svenske Brunflo. Dette ble også et jevnt og tøft oppgjør. Kil/Hemne hadde mest sannsynlig en ball over streken, men dommeren mente det motsatte og da er det jo dommeren som bestemmer. 0-0 her Remsle UIF FFogså gir guttene fire poeng og alle muligheter videre i turneringen. G13 møtte svenske OPE kl 19.00. Også denne kampen ble veldig jevn og bølget frem og tilbake. OPE fikk inn et mål på overtid i første omgang og dette ble kampens eneste scoring til tross for gode forsøk fra Kil/Hemne i andre omgang.
  Dag to ble ikke like bra som åpningsdagen, men alle lagene gjorde gode kamper og er fortsatt godt med turneringen.

  Torsdag startet helt fantastisk med Gutter 14 som slo Sverresborg hele 3-0 kl 08.00. Fullt fortjent seier og dermed er G14 puljevinner og klar for 1/16-finale i A-sluttspillet. Der møter vi Nidelv som er våre "samboere" på Wången kl 09.00 på fredag. Etterpå spilte J13 mot Ope. Det ble en jevn og målløs kamp, og dermed sikret Kil/Hemne seg andreplassen i pulja og A-sluttspill med kun ett måls margin. J13 skal møte Remsle UFF i 1/8-finale kl 11.10 på fredag. Gutter 13 møtte Charlottenlund som er puljas klart beste lag, og det ble tap 5-0 etter at Challa ledet 4-0 ved pause. Andreomgangen var bra og det er det verdt å ta med seg. G13 ble dermed nr 3 i sin pulje og møter Egge2 til 1/16-finale i B-sluttspillet kl 08.50 fredag. Sist ut torsdag var J14 som møtte Matfors i sin siste puljekamp. Jentene var skikkelig på hugget og vant fullt fortjent 2-0. De ble dermed puljevinner og møter Ope til 1/8-finale fredag kl 12.20. Kil/Hemne både vises og høres i Østersund:)

  Fredag er første sluttspilldag i Storsjøcup og vi våknet til en praktfull dag med sol fra klar himmel og 25 grader i skyggen etterhvert. Gutter 14 møtte Nidelv i 1/16-finalen, og det ble en tett og jevn kamp der vi hadde de største sjansene og burde avgjort til vår fordel. Istedet er det Nidelv som klarer å score i siste spilleminutt når de fleste er klare for ekstraomganger. Utrolig trist å ryke ut sånn siden laget har levert fantastisk flott fotball her borte. Jenter 13 møtte Remsle i sin kamp. Remsle er et veldig bra lag, men vre jenter spilte jevnt med dem den første omgangen til tross for at de ledet 1-0. Etterhvert ble det for hardt og holde unna og det ble 7-0 til slutt. Likevel har J13 all grunn til å være stolte av innsatsen her. A-sluttspill i dette selskapet er imponerende. J14 møtte Ope i sin kamp. Dette ble kanskje den mest nervepirrende bataljen av samtlige kamper her borte. 1-1 etter ordinær tid og ingen mål i 2x5 gjorde at straffespark måtte til for å kåre vinneren. Her var Ope best og vant tilsammen 4-3. Surt å gå ut på denne måten men vi skal likevel være stolt av jentene som har levert en fantastisk turnering. Gutter 13 var jo kvalifisert for B-sluttspill og første motstander var Egge2. Her leverte guttene en flott kamp og kjørte over Egge i perioder. Til slutt sto det 4-1 på tavla, og 1/8-finale mot Stjørdalsblink var neste utfordring. Også her leverte guttene en stor kamp og vant 3-1. Dagens tredje kamp var kvartfinale mot Kattem. Dette ble en jevn batalje. Vi brente bl.a. to straffespark og 1-3 tap ble fasiten. Dermed var alle fire lagene ute av Storsjøcupen for i år, men vi har hatt fantastiske opplevelser og er veldig fornøyd med spill og oppførsel til våre mange jenter og gutter. Takk til Ronny og alle andre trenere og lagledere som har gjort mye for at cupen og oppholdet har blitt så trivelig for oss alle. 
     

  KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

   sitemap
  Admin