KIL/Hemne berget plassen i 4. divisjon
Hjemme i Ånesøyan i dag slo vi Nardo2 4-1 og da det endte 2-2 i oppgjøret mellom Flå og Meldal, var det klart at vi også spiller i 4. divisjon neste sesong.
(OPPDATERT 10/14/2012 7:24:27 PM)

Henry Sødahl
Vi hadde før kampen veldig fokus på at vi måtte gjøre jobben selv å vinne dagens kamp med minst 2 mål. Resultatene fra de andre kampene var det ingenting vi kunne gjøre med.

I første omgang hadde Nardo ballen mye, men de klarte ikke å skape mange store sjanser. Vi tok også ledelsen ved Rune, men Nardo kom tilbake og utlignet til 1-1. Håkon scoret vårt andre mål, slik at vi kunne gå til pause med 2-1. I pausen var vi enige om at det vi hadde prestert i første omngang ikke var godt nok. Vi åpnet andre omgang veldig bra og hadde noen kjempesjanser,men dessverre ville ballen ikke i mål. Nardo kom mer med utover i omgangen, men etter ca. 20 min headet Stian inn 3-1 målet.

Etter dette hadde Nardo ballen mye og Jørgen gjorde i denne perioden et par kjemperedninger. Vi hadde også våre sjanser, men 4-1 kom hlet på slutten da Morten O. kom gjennom på sin venste side og satte ballen i lengste hjørnet.

Da hadde vi gjort vår del av jobben, men de siste minuttene ble veldig spennende inntil speaker, Jon Arne brølte ut et jaaaaaaaaaaaaaa over høytaleren, Flå-Meldal hadde endt uavgjort 2-2. Da var det stor jubel i Ånesøyan.

Dette betyr at vi stiller lag i 4. divisjon også neste sesong. Veldig viktig for klubben, da det er veldig mange unggutter som kommer opp som vil få fin matching i 4. divisjon.

Laget:

Jørgen Enoksen

Morten Lernes (46 min. Tor Ottar Bjerksæter)
Petter Lernes
Bjørnar O. Solberg
Mats Karlstrøm

Morten Blakstad
Jonas M. Nilssen

Rune Klungervik
Stian Aae (75 min Tommy Vaag)
Morten Ohren

Håkon Aarvaag (87 min Fredrik D. Sødahl)
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin