Ole J. Singsdal - Årets Hemnværing 2012
Ole J. Singsdal er kåret til ÅRETS HEMNVÆRING for 2012. Vår alltid tilstedeværende ildsjel "Ole Sings" mottok en fortjent hedersbevisning sist fredag.
(OPPDATERT 12/20/2012 4:45:29 PM)

Olav Magnus Stamnestrø
Ole spilte sin første aktive seniorkamp i 1955 for Svana. Han spilte senere for Vårglimt, og var en klippe i midtforsvaret i mange år. Etter at han la opp som aktiv spiller har han vel nesten uten unntak, hvert år hatt et eller flere verv, i en eller annen form, for klubbene Vårglimt, Hemne Ballklubb og KIL/Hemne. Etter at han avsluttet sin yrkesaktive karriere på HOB, har han vært å finne daglig på klubbkontoret i Ånesøyan.

KIL/Hemne og fotballmiljøet i Hemne setter stor pris på din tilstedeværelse og ditt store engasjement, og gratulerer med en vel fortjent hedersbevisning.

"Årets Hemnværing" er et samarbeid mellom Sparebanken Hemne og Søvesten, og har vært utdelt hvert år siden 1996. Prisen består av en plakett, juryens begrunnelse, en bankremisse på kr. 10.000,- samt blomsterbukett.

I juryens begrunnelse heter det :
” Gjennom sitt mangeårige frivillige arbeid for KIL/Hemne har Ole Singsdal markert seg som en ekte ildsjel. Helt siden han debuterte som fotballspiller i 1955, har fotballen stått hans hjerte nærmest, og han har hatt flere administrative verv innenfor fotballmiljøet. Han har gjennom flere år jobbet heltid i KIL/Hemne på frivillig basis, og er en stor bidragsyter og ressursperson for både klubben og fotballmiljøet i Hemne. Ole Singsdal er en bauta i KIL/Hemne, og har utvist en dugnadsånd langt utover det vanlige”.

Les mer :
Søvesten
Sparebanken Hemne
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin