Ny sesong for MSC
MSC stiller i år som i fjor lag i 6.divisjon, og havnet i avd 5.
(OPPDATERT 1/24/2013 4:16:48 PM)

Roar Rosøy
Kil/Hemne 3 er for lengst i gang med oppkjøringen til sesongen og troppen ser ut til og bli større enn noen gang. Treningene har pågått siden ånesøyan åpnet tidlig i januar og årets første treningskamp er allerede fredag 25.

MSC startet opp på nytt i fjor med ett ønske om og samle alle som har trappet ned eller ønsker og spille fotball  på ett litt lavere nivå. Sesongen i fjor gikk over all forventning og vi endte til slutt på tredjeplass. I år har det kommet til noen nye og noen har sluttet, men det ser ut som troppen skal bli større og bredere enn i fjor og derfor håper vi på å ta steget enda en plass eller to opp på tabellen.

I år som i fjor kommer det til og bli mange lokaloppgjør i 6.divisjon. Vi er satt opp i samme avdeling som Orkla 2, Orkla 3, Orkanger 2 og Rindal blant annet. så det åpner for mange spennede oppgjør utover våren og høsten.(tabell)

Første test blir allerede i morgen, da kommer Dahle2 fra kristiansund på besøk og skal måle krefter i Ånesøyan. Forholdene  ser fantastiske ut og alt ligger til rette for en morsom treningskamp.
kampen starter kl.20.00 for alle som har lyst å ta turen og se på.

Håper vi ses når alvoret starter i Mai.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin