Kil/Hemne vant på Lerkendal
Den harde kjerne var fredag kveld samlet på Lerkendal med egen medbragt tribune. MSA spilte mot RBK3 og dro nok en gang i land en trepoenger. Hat-trick av løva sørget for 3-1 seier!
(OPPDATERT 5/3/2013 11:34:56 PM)

Erik Snekvik
Kil/Hemne gjestet Lerkendal kunstgress fredag kveld for å spille mot RBK3. Kampen åpnet jevnt, men etter 7 minutter snapper Mats H en ball fra deres midtstopper og spiller fri Løva som setter ballen kontrollert til side for keeper. Resten av første omgang har Kil/Hemne full kontroll og vertene skaper ikke en eneste målsjanse. Kil/Hemne klarer heller ikke å putte før i det 42 minutt da Håkon drar seg fri på kanten og slår et hardt innlegg foran mål. Innlegget treffer Løva og ruller over streken. Greit gjennomført første omgang. Andre omgang blir av dårligere kvalitet fra vår side, og vi gir RBK3 et helt unødvendig mål i det 61 minutt. Etter målet får vertene troa på at de kan ta poeng og kjører kampen en periode. Det er likevel Kil/Hemne som skaper de største sjansene. Morten Blakstad header en corner i tverrliggeren, får returen i beina og skyter hardt fra 3 meters hold, men en RBKer ofrer seg og blokkerer. Spenningen i kampen holder seg til det 90. spilleminuttet da Mats igjen spiller igjennom Løva. Han feiler ikke nå heller og nok et hattrick er notert i karriereloggen. Vi gratulerer!

Laget: Trym, Morten K, Morten B, Anders, Gard, Brynjar, Petter S (Jonas 80 min), Mats H, Håkon, Hallvard, Ole H. (Lars W. 65 min)
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin