Knepent tap mot Melhus/Tiller for MSA
MSA tapte knepent 3-2 borte mot Tiller på Melhus torsdag. Laget spilte en meget god kamp og ledet 2-1 til det gjenstod kun 15 minutter.
(OPPDATERT 5/9/2013 7:16:41 PM)

Erik Snekvik
Kampen startet jevnt, men allerede etter 5 minutter får vi en kjempesjanse der Hallvard treffer keeperen knallhardt fra 5 meters hold. Tiller har kanskje ballen mest, men vi ligger kompakt og de skaper ingen farligheter foran Trym. Etter 22 minutter går imidlertid et innlegg fra venstekanten deres over alle og rett i mål ved bakre stolpe. 7 minutter senere ruller vi opp på vår høyreside og Hallvard slår et hardt innlegg foran mål der Håkon kommer og banker ballen i mål. Fullt fortjent utligning. Etter dette er omgangen jevn men vi etablerer litt trykk på slutten av omgangen og i siste minutt startes kampens fineste angrep. Helt fra Trym og via forsvaret og midtbanen ender det med at Mats blir felt innenfor linja og Hallvard setter straffen sikkert i mål. Vi går til pause med ledelse og har virkelig trua på at dette skal vi klare å dra i land. Andre omgang blir veldig lik den første, Tiller har ballen mest mens vi har de største sjansene. Vi har mange muligheter til å øke til 3-1, men når vi ikke scorer skjer det som ofte skjer. Tiller får corner og etter mye klabb i feltet er det ei Tillertå som fåt pirket den i mål. Dette tenner selvfølgelig hjemmelaget, men vi skaper fortsatt noen muligheter. Så kommer dagens store samtaleemne. Håkon blir regelrett trøsket ned i en duell av Tillers midtstopper, men dommeren vinker bare spillet videre. Tiller kontrer og vi er uoppmerksomme. Ballen bankes i mål fra 25 meter uten at vi presser. Utrolig surt. Etter 3-2 har vi et kjempetrøkk med mange cornere på rad, men ballen vil dessverre ikke i mål og vi må reise hjem uten poeng. Likevel all honnør til guttene som leverte en god kamp mot en av de store favorittene til opprykk. Vi er nå skikkelig motiverte til å slå tilbake mot Stjørdals-Blink på lørdag.

Laget: Trym, Gard, Anders, Morten K, Lars W, Petter S (Jonas 75 min), Brynjar, Mats H (Tommy 85 min), Håkon, Hallvard, Martin (Leif 65 min)
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin