Vellykket jubileumsmarkering for KIL/Hemne

Lørdag feiret klubben vår 25-år med en fantastisk flott dag i Ånesøyan. Mini/knøtteturnering, A-kamp mot Orkla og lansering av jubileumsang var noen av ingrediensene denne dagen.

(OPPDATERT 5/29/2013 2:35:32 PM)

Jubileumskomiteen

Dagen startet med Knøtte og miniputt-turnering der 200 barn i alderen 6 -10 år viste stor spilleglede og entusiasme. Det deltok barn fra Aure, Snillfjord, Orkdal og Hemne, og ivrige foreldre heiet fra sidelinja.

Høydepunktet for mange av barna var nok premieutdelingen som Premier-League- og Southampton-spiller Vegard Forren sto for. Han delte ut t-skjorter med jubileums-logo på fra « moderklubben». Vegard hadde også med signerte spillertrøyer fra Southampton, og spenningen var stor da trekningen blant deltagerne foregikk. De to heldige som vant hver sin skjorte var Synne Ertvaag Kjørsvik og Sofie Eleonora Sandnes!

Den nye jubileumssangen som heter Drømmelag ble live-framført av Ole Even Gjengstø som også har skrevet tekst og melodi. Denne blir nok en slager i Kil/Hemne framover! Alle har mulighet til å lære sangen da det er laget en samle-cd med alle Kil/Hemne-sangene på i forbindelse med jubileet. Den kan kjøpes fra klubbkontoret til en rimelig penge (kr.100,-).

Vi var heldige å få sponset laks fra Lerøy og denne ble grillet og delt ut gratis til alle.

Denne dagen kunne man også være med på en reise med Kil/Hemne i form av avisutklipp og bilder samlet gjennom 25 år, og som var utstilt i Klubbhuset. Mange mimret og humret seg gjennom både gode og noen ikke fullt så gode minner.

Neste post på programmet var senior A-kamp mellom Kil/Hemne og Orkla med Nils Arne Eggen i spissen. Det ble en spennende seanse som 600 tilskuere satte pris på, og kampen endte 1-1.

I pausen hadde Kjell Singsdal intervju med Vegard Forren. Kjell utfordret Vegard i presisjonsspark der det viste seg at de gamle fortsatt er eldst. Kjell Singsdal som spilte for Kil/Hemne i 1988 slo Vegard Forren som er født i 1988 med et utrolig presist spark!

Etter kampen var det to av publikum som vant hver sin signerte Southampton-skjorte. Det var May Helen Valstrand og Reidar Klungervik.

Dagen ble avsluttet med J19 – kamp mot Meldal og da ble det endelig en hjemmeseier på jubileumsdagen.

Det var strålende at det kom så mye folk i Ånesøyan og feiret denne dagen sammen med oss. En spesiell takk til Vegard Forren som stilte opp hele dagen, og en stor takk til alle dugnadsfolk!

Med hilsen Jubileumskomiteen

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin